Pizza și focaccia
Descriere
Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie regională a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla oferă o imagine panoramică a Italiei, graţie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare şi cursuri practice de gătit; cea mai mare bibliotecă gastronomică italiană din lume şi o colecţie istorică de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă calitate; programe de atestare culinară la nivel mondial; servicii corporative pentru clienţi şi programe de training; activităţi de team building; o mare varietate de cărţi de bucate italieneşti. Pizza este o invenţie extrem de simplă, dar atât de impresionantă încât a devenit cel mai faimos produs gastronomic al Italiei, îndrăgit în toată lumea. Reţetele tradiţionale de pizza şi focaccia au fost selectate atent de Academia Barilla, reprezentând adevărate simboluri ale bucătăriei peninsulare. Blaturile groase sau subţiri, crocante sau pufoase şi delicioasele toppinguri au secretele lor pentru a oferi infinite desfătări culinare.