Aperitive şi gustări

Aperitive şi gustări

Descriere

Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.   In zilele noastre, ca raspuns la nevoile nutritive in schimbare si la noul ritm al vietii, masa italiana este mai simplificata. Antreul ramane felul de mancare servit odata cu bautura de aperitiv, o moda bine incetatenita in Italia de multi ani. Nu este de mirare faptul ca aperitivul  – sub forma unor mici gustari delicioase, numeroase si variate, acompaniate de un pahar de vin alb de calitate sau vermut ori de o bautura nealcoolica, un suc de fructe, de exemplu – s-a dovedit a fi adevarata vedeta a acestor adunari.   Fiecare dintre cele 40 de retete selectate de Academia Barilla constituie un preludiu extraordinar la o masa excelenta. Dar chiar si atunci cand micile delicatese nu sunt preludiul unei cine, ele pot fi perfecte ca acompaniament la acea placere atat de tipic italiana, de a petrece timpul cu prietenii.

Pe aceeași temă

Roxana Bîrsanu

Bogdan Hrib,Anamaria Ionescu,Daniel Timariu,Horia Garbea,Lucia Verona,Lucian Dragoș Bogdan,Monica Ramirez,Petru Berteanu,Rebeca Cojocaru,Stefania Cosovei,Teodora Matei,Ligia Enache,Raymond Clarinard

Academia Barilla

Academia Barilla

Academia Barilla

Academia Barilla

Academia Barilla

Academia Barilla

Academia Barilla