Despre

Salut, bundecitit.ro este pe de-o parte un catalog cu peste 600,000 de carti , oferind informatii despre acestea, iar pe de alta parte este agregator de  oferte de carti. Colectam si actualizam saptamanal un numar de peste 800,000 de oferte de carti de la cei mai mari retailer de carte din Romania. 

Scopul bundecitit.ro este de a pune gratuit  la dispozitie utilizatorilor un serviciu centralizat de cautare de carti si oferte de carti. In aceste sens bara de cautare, disponibila in toate paginile siteului, ofera utilizatorilor o experienta rapida si intuitiva in gasirea celor mai potrivite rezultate.

Motorul de cautare de pe bundecitit.ro implementeaza tehnologii de utlima generatie asftel ca  sistemul analizeaza cuvintele cheie cautate si in baza acestei analize produce mai departe criterii de cautare in urma carora sunt afisate rezultatele cele mai relevante gasite in baza noastra de date. Folosind bara de cautare puteti cauta un autor, o categorie de carti, un titlu, ISBN-ul unei carti, anul de publicare sau orice alt criteru reprezentativ pentru dvs.

Bundecitit.ro este un proiect personal, de suflet, cladit din dragoste pentru carti si pentru cititori deopotriva. 

Multumim pentru vizita si spor la citit!