Real Food/Fake Food
Larry Olmsted
Evolutia stiintifica a gastronomiei in cadrul actului alimentar - Romulus Gruia
Romulus Gruia
Ideologia bioarmonista - Romulus Gruia
Bioarmonismul, de la teorie la o ideologie de viitor - Romulus Gruia
Gastronomia si principiile biologiei alimentatiei - Romulus Gruia
Resurse genetice in fermele agroturistice - Romulus Gruia
Materii prime pentru industria conservelor din fructe
Marius Catalin Gruia
Ecoturism
Va veni apocalipsa foametei'!
Constantin Banu,Daniela Ianitchi
Agrointelligence. Securitatea agroalimentara - o noua paradigma a globalizarii - Steluta Madalina Patrasescu Necsu
Steluta Madalina Patrasescu Necsu,Steluta Madalina Patrasescu Neacsu
În prag de colaps
Michael C. Ruppert
Planeta intoxicată
Giancarlo Sturloni
Carnea. Un atlas. Fapte și cifre despre animalele pe care le mâncăm
Necunoscut
Valoare de nimic
Raj Patel
Stăpânii hranei
Stefano Liberti
Food Safety Management
Yasmine Motarjemi
The Science of Cooking
Peter Barham
The Essence of Gastronomy
Peter Klosse
The Chemistry of Wine
David R. Dalton
Sensory Evaluation Practices
Herbert Stone