Alimentele biologice umane
Descriere
Alimentele biologice umane. Volumul 1: Alimente specifice si nedenaturate si studiul critic al sistemelor alimentare Biologul P. V. Marchesseau ne arata in cartea Alimentele biologice umane I si II ca: "Eroarea chimistilor este ca ei studiaza doar compozitia alimentelor, fara sa se ocupe de posibilitatile metabolice ale corpului care le primeste." Autorul afirma ca fiecare fiinta are hrana lui specifica, pe care trebuie sa o consume ca sa fie sanatos si longeviv. Vedem ca, mancand de toate, "omul a devenit animalul viu cel mai prost hranit de pe planeta, cu alimente (otravuri lente) anti-specifice si denaturate. El traieste, deci, din alimente anti-biologice; este usor de inteles, in acest caz, din ce motiv el a devenit animalul cel mai bolnav de pe planeta." In numele teoriilor fanteziste, pseudo-stiintifice: calorismul, ratiile chimice echilibrate, analizele chimice ale alimentelor (in vitamine, minerale, etc.), incurajam omul sa manance toate alimentele posibile. Gastronomia, ajutata de foc (gatitul) faciliteaza aceasta deviere catastrofica pentru sanatate. Omul prin tubul sau digestiv, se aseamana maimutelor superioare (frugivore), si nu granivorelor (porumbei), erbivorelor (vacile) sau carnivorelor (tigrii).