Alimentele biologice umane

Alimentele biologice umane

Descriere

Alimentele biologice umane. Volumul 2: Glucidele, protidele si lipidele care ne sunt permise si ce probleme pun acestea Gratie focului,am reusit sa facem "mancabile" alimente care, in mod normal, nu ne erau destinate. Aceste alimente anti-specifice si denaturate, care sunt cerealele si carnurile animale, sunt otravuri lente pentru noi, ele ne perturba metabolismul si ne viciaza umorile. Deseurile metabolice si reziduurile rezultate din aceste false alimente constituie sursa initiala a tuturor bolilor, in fazele lor de inceput. Bolile ulterioare, care ne ingrozesc, nu sunt decat efectul acestei saturatii umorale ce ia forma sau formele impuse de Forta Vitala disponibila a fiecaruia, de aptitudinile de aparare ale acestora, de temperamentul, uzura si eventualele erori terapeutice. Adversarul nostru cel mai de temut a fost si ramane omnivorismul omenesc, falsa teorie stiintifica, inventata in intregime pentru a servi anumite interese economice si a impinge constiintele in eroare, a le manipula si "teleghida" in scopuri straine omului (considerat ca fiind un mijloc, si nu un scop).

Pe aceeași temă

Pierre Valentin Marchesseau

Pierre Valentin Marchesseau

Pierre Valentin Marchesseau

Pierre Valentin Marchesseau

Pierre Valentin Marchesseau

Pierre Valentin Marchesseau