Alimentele. Adevar si impostura

Alimentele. Adevar si impostura

Editura
An publicare
2009
Nr. Pagini
264
ISBN
9789734614967

Descriere

Consumam zilnic alimente care contin substante ce ne pot afecta sanatatea. Substituentii zaharului sau diversele arome pot fi daunatoare pentru organism, iar ambalajele din plastic permit trecerea moleculelor chimice in alimente. Bazata pe indelungata experienta de nutritionist a autorului, lucrarea prezinta pericolele pe care le implica aditivii si colorantii alimentari si propune solutii practice care sa ne ajute sa interpretam corect etichetele produselor, sa alegem alimentele adecvate organismului nostru si sa preparam mancaruri sanatoase. Cuprins: Ambalajele din plastic; Evitarea capcanelor de pe etichete; Informatii nutritionale generale; Informatii referitoare la siguranta si la calitate; Cum sa alegeti alimentele; Mecanismele optiunilor alimentare; Evitarea surplusului de greutate; Influenta publicitatii; Exista o alimentatie ideala?

Pe aceeași temă

Laurent Chevallier