Cum să prepari elixirul dragostei și alte poțiuni

Cum să prepari elixirul dragostei și alte poțiuni

Descriere

Cum sa prepari elixirul dragostei si alte potiuni. 64 de retete naturale pentru afrodiziace irezistibile pe baza de plante Hraneste-ti viata amoroasa Aprinde pasiunea in cadrul relatiei tale, trezeste sentimente tandre si jucause cu senzuale parfumuri, uleiuri inmiresmate, licori si dulciuri propuse de expertul in ingrijire corporala Stephanie Tourles. Fie ca ai o noua iubire, care te face sa stralucesti si te incita, fie ca revigorezi o relatie mai veche, aceste retete si sfaturi despre dragoste si atractie sunt exact ceea ce iti trebuie. Sporeste-ti libidoul, relaxeaza-ti mintea si intinereste-ti trupul cu elixire ale dragostei precum: - Cordial inflacarat de ciocolata si vanilie - Spuma de baie cu aroma delicioasa de plante - Pudra de corp cu vanilie si mirodenii - Ulei de masaj Blue Velvet - Balsam pentru sarutari fructat-mentolate Opreste-te o clipa din iuresul cotidian pentru a starni si a da valente noi acestei incantari care este dragostea! Cartea de fata iti vine in ajutor, oferindu-ti o paleta de retete naturale din plante, cu ajutorul carora vei putea prepara acasa parfumuri, balsamuri, creme seducatoare si incitante delicii dulci. Comorile aromate de aici ispitesc simturile, rasfata pielea, rascolesc sufletul – si, mai ales, au puterea de a descatusa pe deplin senzualitatea iubitului tau. Stephanie L. Tourles practica o viata sanatoasa si preda cursuri pe tema aceasta de peste 25 de ani. Estetician holistic acreditat, are studii aprofundate in domeniul stiintelor nutritiei si se ocupa cu pasiune de gradinaritul organic. Totodata, este aromaterapeut si reflexoterapeut licentiat, membru al celei mai importante organizatii americane de specialitate, National Association for Holistic Aromatherapy. In prezent, traieste in Orland, Maine, Statele Unite. Fragment din cartea "Cum sa prepari elixirul dragostei si alte potiuni" de Stephanie L. Tourles "RUBINIU ROMANTIC Ceai de hibiscus   Acest ceai extrem de savuros, putin acrisor si de un rubiniu profund este perfect pentru sarbatoarea Sfantului Valentin, pentru aniversari, precum si pentru orice alta ocazie in care rosul e culoarea zilei, iar dragostea pluteste in aer.    Cum se prepara Fierbe apa intr-un vas potrivit, apoi indeparteaza-l de pe foc. Adauga florile de hibiscus, iarba-lamaioasa, macesele si menta. Lasa totul la infuzat, in vasul acoperit, timp de 45 de minute, pana cand ceaiul capata o culoare rosu-intens. Strecoara bautura si indulceste-o cu miere, dupa gust.   Cum se serveste Ceaiul se serveste rece sau cald, in cele mai frumoase pahare sau cesti pe care le ai, ornat cu spirale din coaja de portocala sau felii de lamaie ori portocala, daca doresti. Se pastreaza in frigider, acoperit, unde poate ramane cel mult 2 zile."

Pe aceeași temă

Stephanie L. Tourles

Isabel Allende,Robert T. Kiyosaki,Samantha Young,Madeline Puckette,Justin Hammack,Stephanie L. Tourles,Guy Finley,Radu Badea

Isabel Allende,Robert T. Kiyosaki,Samantha Young,Madeline Puckette,Justin Hammack,Stephanie L. Tourles,Guy Finley,Radu Badea,Ruxandra Novac

Stephanie Tourles