Tratat de ultrasonografie clinică

Tratat de ultrasonografie clinică

Descriere

Tratat de ultrasonografie clinic - Volumul 1 - Principii, abdomen, obstretica si ginecologie Prezentare: Lucrarea de faţă, una dintre publicaţiile de excepţie în domeniu, este, în acelaşi timp, carte de bază pentru învăţarea ecografiei - metodă imagistică modernă, cu al cărei progres, în ritmul debordant al ultimilor ani, colectivul de autori a încercat şi a reuşit să ţină pasul în pregătirea materialului. Conţinutul acestui prim volum se adresează unui grup larg de specialişti şi abordează principiile ultrasonografiei, explorarea abdomenului, precum şi a sarcinii şi a patologiei genitale. Iconografia este bogată şi sugestivă, motivaţia existând în faptul că literatura autohtonă de specialitate nu dispune tocmai de ceea ce este propriu metodei, şi anume imaginea de calitate. Datele ecografice sunt prezentate în strânsă legătură cu practica clinică, ţinând cont de caracterul complementar, în cele din urmă, al tehnicilor folosite pentru diagnostic şi de necesitatea de a le folosi raţional, întotdeauna în lumina judecăţii clinice.

Pe aceeași temă

Anna Todd,Alex Frith Si Felicity Brooks,Nick Ortner,Henrik Fexeus,Catharina Enblad,Isabel Allende,Jean Chevalier,Alain Gheerbrant,Kathleen Dowling Singh,Letitia Dobranici,Catalina Tudose,Florin Tudose,Thomas Hobbes,Virginia Satir,Moise Cordovero,Frank J.

Mario Darius Codreanu,Dana Cristian,Ion Alin Birtoiu,Iuliana Ionascu,Calin Serdean,Alexandru Diaconescu,Radu Constantinescu

Isabel Allende