Kombucha

Kombucha

Editura
An publicare
2008
Nr. Pagini
133
ISBN
9738471412

Descriere

Cultura de Kombucha reprezinta simultan un proces alimentar si o maniera de relaxare, la fel ca gatitul. Diferenta consta in faptul ca exista posibilitati diferite de a cultiva Kombucha.

Am structurat aceasta carte in trei parti. In prima parte, ofer informatii generale legate de cultura de Kombucha, iar cea de-a doua parte prezint ceaiurile medicinale pe care le puteti folosi pentru aceasta cultura. Veti gasi in aceasta sectiune o lista de boli si principalele plante medicinale pe care le puteti folosi ca tratament pentru acestea. Se recomanda schimbarea amestecurilor de plante dupa cateva saptamani, pentru a-i oferi organismului un stimulent diferit, astfel incat efectele benefice sa fie amplificate, iar efectele secundare negative sa fie evitate.

In cea de-a treia parte a cartii voi prezenta in detaliu efectele negative ale diferitelor plante medicinale. Toate plantele prezentate in aceasta carte sunt considerate de regula absolut sigure, dar luate in doze foarte mari sau pe perioade prelungite de timp pot capata efecte adverse.

Kombucha a fost folosita de multi oameni de-a lungul timpului ca aliment hranitor si remediu vindecator. Amestecarea ceaiurilor din plante medicinale cu ceaiul negru obisnuit conduce la obtinerea unei bauturi care contine proprietatile tuturor ceaiurilor folosite. In functie de combinatie, acestea se pot potenta reciproc, sau dimpotriva, se pot anihila. Gustul diferitelor combinatii se amplifica de asemenea. De aceea, putem vorbi de mii de varietati de Kombucha, cu gusturi si efecte vindecatoare diferite.

Pe aceeași temă

La Boisson Au Champignon De Longue Vie: Instructions Pratiques De Preparation Et D'utilisation,Paperback,Guenther W. Frank

Harald W. Tietze

Alex Lewin,Raquel Guajardo

Dr. Soki Choi

Harald W. Tietze