Coarne de bour

Coarne de bour

Editura
An publicare
2021
Nr. Pagini
254
ISBN
9786069057810

Descriere

Cel de-al doisprezecelea roman din Seria ”România sub Asediu” (RSA). O serie scrisă de autori trăitori și foarte buni cunoscători ai orașului în care se întâmplă acțiunea.

Ținta: orașul Constanța

”Cu Coarne de bour, Florin Giurcă ridică ștacheta suspansului la un alt nivel. Pas cu pas, aproape pe nesimțite, cititorul alunecă într-o realitate stranie în care privește, cu inima cât un purice, dar mânat de o curiozitate irezistibilă, după fiecare colț de pagină.
În numai câteva paragrafe, suntem atrași în mrejele lipicioase ale unei povești magistral create de autor, o poveste înfricoșătoare care reușește să se insinueze până în străfundul minții cititorului.
Coarne de bour a reușit să îmi schimbe complet perspectiva unor chestiuni inocente. De acum, voi privi cu alți ochi Constanța, iar când mă voi duce la Cazinou, sigur nu mă voi putea abține să nu verific din priviri dacă ușa care duce la subsol ete bine zăvorâtă.
Oricum, după ce am citit această carte, am început să mă întreb cât se poate de serios dacă nu cumva Melc, melc, codobelc e un cântecel nepotrivit pentru copii..."

Pe aceeași temă

Florin Giurcă