Matache Măcelaru. Rețete cu dichis de altădată
Descriere
Pe la 1880, Matache transa porcii pe butucii din fata macelariei sale pentru a demonstra trecatorilor ca foloseste numai carne proaspata pentru preparatele sale. Iata cum putem reinvia astazi aromele si obiceiurile culinare de demult, pornind de la trecerea in revista a inventarului de bucatarie si ajungand la recompunerea in farfurie a deliciilor din trecut, utilizand numai ingredientele de azi! A manca nu mai este un lux, ci insasi arta de a trai frumos, savurand una din marile bucurii ale vietii! Alaturi de Bucatarescu, haideti in lumea aromelor neconventionale de azi sau de demult, romanesti si internationale, pentru a vedea ‒ la propriu! ‒ ce inseamna sa traiesti cu gust! Bucataria nu e anexa a locuintei, ci chiar inima casei tale! Mananci doar ca sa traiesti sau vrei sa te bucuri de viata? Traiesti ca sa mananci! Pofta buna, impreuna cu Bucatarescu!