Afirmatiile pozitive. Experimenteaza chiar acum tot ce poate fi mai bun in viata - Louise L. Hay


Autor:

Etichete:

Editura:
Adevăr Divin - 2011 - 112 de pagini

ISBN:
9786068080468
BDCID:
00090800

Descriere

…afirmatiile pot fi comparate cu plantarea unor seminte in pamant. La inceput ele prind radacini, dupa care lastarii incep sa iasa la suprafata. Este nevoie de timp pentru ca samanta sa se transforme intr-o planta adulta. La fel se petrec lucrurile si cu afirmatiile: este nevoie de timp pentru ca prima declaratie sa se transforme intr-o realizare efectiva. De aceea, ai rabdare." Louise L. Hay

Vino impreuna cu mine in gradina vietii si planteaza in ea ganduri si idei noi, frumoase si hranitoare. Viata te iubeste si iti doreste tot ce poate fi mai bun. Ea iti doreste sa te bucuri de pace interioara, de bucurie launtrica, de incredere in sine, dar mai presus de toate de pretuire si de iubire de sine. Tu meriti sa te simti tot timpul in largul tau in compania celorlalti oameni si sa te bucuri de o viata prospera…

În aceasta carticica încântatoare, Louise L. Hay vorbeste despre puterea si importanta afirmatiilor, învatându-te cum sa te folosesti chiar acum de acest instrument!

Louise explica faptul ca ori de câte ori faci o afirmatie, tu îi spui practic subconstientului tau: „Îmi asum responsabilitatea. Sunt constient ca pot face ceva pentru a introduce anumite schimbari în viata mea”.

În paginile cartii de fata, Louise exploreaza diferite domenii de viata si convingerile noastre negative asociate cu acestea (sanatatea, temerile, dependentele, prosperitatea, iubirea si viata amoroasa etc.).

Pentru fiecare dintre ele, ea ofera exercitii care te pot ajuta sa introduci în viata ta schimbari pozitive.

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.