Un glont pentru Julieta - Tony Mott


0 ( 0 )

AUTOR:
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
228
ISBN:
9786067491821
BDCID:
00075462

Cum ar fi fost daca ar fi vorbit? Cum ar fi fost daca ar fi reusit sa dea glas celor mai negre temeri pe care le avusese? Cum ar fi fost daca ar fi anulat conferinta? Cum ar fi fost daca ar fi cerut masuri mai aspre de securitate? Prea multe intrebari care-l macinau.
Un glont pentru Julieta continua povestea personajelor din Julieta avea un pistol. O poveste complicata si tragica, cu iubiri si tradari, o poveste cu medici si agenti secreti. Greu de spus in ce proportii volumul e un roman despre medici, o istorie de amor sau un thriller cu aroma de spionaj international si nici nu conteaza. Tony Mott ne arunca intr-o lume a cercetarii medicale de avangarda, lume despre care nu stim prea multe. Dar e o lume care ne plimba de la Bucuresti la Tel Aviv, in Irlanda si in Polonia, o lume care ne prinde si nu ne mai da drumul pana la sfarsit, cand, nemultumiti ca s-a terminat, vom astepta urmatorul volum al seriei.

Fragment din cartea "Un glont pentru Julieta" de Tony Mott:

"Ana a asteptat ca aplauzele sa se opreasca si s-a dat apoi un pas in lateral, pentru a urmari si ea proiectia cu porcul Ghita, primul subiect viu pe care se facuse experimentul. Moses nu aprobase sa prezinte cazul. Chiar daca era o demonstratie foarte clara a abilitatilor de modificare a celulelor stem si faptul ca, indiferent de natura speciei, se poate actiona similar, considerase ca era doar un fel de aroganta din partea lor. Dar Ana fusese de neoprit. David o sustinuse si el nu a mai avut ce face. S-a creat rumoare in sala. 

Au vazut operatia filmata si apoi pe Ghita al carui cord revenise in parametrii normali. Era foarte lesne de acceptat ca acelasi lucru va fi posibil curand si pe oameni. David ii spusese doar cu o zi inainte despre experimentul lor pe om. Gasisera printre pacientii fara mijloace materiale pe care ii primeau un individ care statea pe strazi si caruia ii aplica sera aceeasi procedura. Sigur ca nu au putut nici macar sa mentioneze asa ceva, joaca de-a Creatorul era interzisa. Nu aveau cum sa vorbeasca despre asta, pentru ca inca urma sa mai dureze sa obtina aprobare de a face experimente pe oameni. "


Carti Beletristica Carti Literatură Universală Carti Thriller

Comandă CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit