Caietul elevului pentru Geografie. Clasa a IV-a - Stefan Pacearca, Manuela Popescu

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
64
ISBN:
9786068681832
BDCID:
00063083
Geografie - Clasa a IV-a. Primul meu caiet de geografie

Caietul auxiliar de geografie pentru clasa a IV-a...   - cuprinde o colectie de lectii sub forma unor fise de lucru, cu exemple de rezolvare, pentru ca elevii sa inteleaga cerintele. - este bogat in imagini, are o grafica placuta si contine exercitii atractive si captivante, ce apropie informatia de copii in mod natural. - ca abordare, propune conceptul de invatare prin joc (asa cum sunt, de exemplu, rebusurile, ce ii provoaca pe elevi sa identifice raspunsurile corecte intr-o maniera ludica si relaxata). - contine 5 unitati de invatare, care ii ajuta pe elevi sa-si insuseasca in mod placut notiunile din manual datorita modului de prezentare, a imaginilor si a graficii. - are numeroase harti prin intermediul carora elevii inteleg ideea de reprezentare grafica in plan orizontal a suprafetei pamantului, precum si procedeul de micsorare conform unei anumite scari de proportie.
Caietul este utilizat de catre elevi in activitatea de la clasa sau acasa, fiind un real suport pentru invatator, prin punerea impreuna si mai ales in ordine logica si fireasca a temelor urmarite de programa scolara, pentru un demers educational fluent si coerent.

Carti Auxiliare şcolare Carti Auxiliare Clasa A 4-a Carti Set Semestrul I + Semestrul Ii Clasa 4 Carti Geografie Clasa 4 Carti Manuale Scolara Carti Culegeri Auxiliare

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2023 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit