Studiul China. Colectia de retete a vedetelor - LeAnne Campbell, T. Colin Campbell
Descriere
Cu participarea maestrilor vostri gastronomi favoriti si a autorilor vostri favoriti de carti de bucate, Studiul China – Colectia de retete a vedetelor include feluri de mancare de la Lindsay S. Nixon, autoarea seriei de carti Happy Herbivore; de la Del Sroufe, autorul bestsellerului New York Times Furculite in loc de cutite – Carte de bucate; de la Laura Theodore, gazda emisiunii Jazzy Vegetarian de la PBS; si de la cercetatorul de top in nutritie, dr. John McDougall. Toti urmeaza principiile alimentare recomandate de cartea Studiul China. Chiar si mai bine, cu feluri delicioase precum burgerii din naut de la Dreena Burton; inghetata de ciocolata cu menta de la Heather Crosby; salata de quinoa Fiesta de la Christy Morgan; si fettuccine cu ciuperci de la Christina Ross, aceasta colectie de retete este potrivita pentru orice eveniment sau pofta. Beneficiind de un cuvant inainte al dr. T. Colin Campbell, coautor al bestsellerului Studiul China, cartea de fata, Studiul China – Colectia de retete a vedetelor este una dintre cele mai bune ajutoare pentru o alimentatie sanatoasa si savuroasa. Fragment din carte: "1. Intr-o tigaie mica, adaugati 1 1/2 cani de orez gatit si apoi ingredientele ramase, incepand cu 3/4 cana lapte vegetal, mai putin coaja de fruct. 2. Mixati amestecul ca un piure, folosind un blender sau mixer de mana. 3. Adaugati jumatatea de cana de orez ramasa si puneti la foc mic. Lasati amestecul sa se ingroase si sa se incalzeasca pentru cateva minute. 4. Adaugati laptele ramas daca doriti. Gustati si asezonati cu indulcitor si coaja de fructe. BUDINCA DE OREZ CU CIOCOLATA Dati budincii o aroma de ciocolata, adaugand 1 sau 2 linguri de pudra de cacao. Veti avea nevoie de mai mult indulcitor pentru a echilibra gustul amarui de cacao. ADAOSURI Puteti adauga cateva linguri de seminte de canepa, de chia, de unt de oleaginoase, o mana de fructe uscate (stafide, curmale, goji, afine etc.) sau proaspete (mere sau pere maruntite iarna sau fructe de padure vara). Banana confera o dulceata naturala, astfel ca nu mai este nevoie de zahar sau sirop de artar, dar depinde de voi. Daca adaugati banana, este bine sa consumati produsul imediat, pentru a nu-si schimba culoarea din cauza oxidarii. Daca nu folositi banana, adaugati zahar sau sirop de artar, curmale sau alte fructe uscate pentru indulcire. Daca folositi lapte vegetal cu aroma de vanilie, s-ar putea sa nu mai fie nevoie de vreun indulcitor suplimentar. Daca folositi un lapte neindulcit, s-ar putea ca pireul de banane sa fie suficient pentru indulcire. "