Modalități de lucru diferențiate. Limba și literatura română clasa pregătitoare sem 1+2 consolidare.


0 ( 0 )

EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
144
ISBN:
9789734727131
BDCID:
00039919

Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 3022/8.01.2018
 
Comunicare in  limba romana – Clasa pregatitoare este elaborata conform programei in vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 3418/19.03.2013.
 
Continuturile sunt structurate pe niveluri de invatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, iar sectiunile destinate completarii portofoliilor elevului si profesorului sunt marcate ca atare. Lucrarea contine, pe langa exercitii, teste de evaluare initiala, stadiala si finala, iar datorita sugestiilor metodologice moderne si atractive face posibila invatarea individualizata.
 
Bogatul material iconografic si sectiunile speciale de invatare prin joc si careuri, nu numai ca usureaza procesul invatarii, dar il fac si mai amuzant. Volumul include pe coperta a treia un Certificat de competenta a invatarii, ce poate fi semnat de profesor si care se inmaneaza elevului la sfarsitul anului scolar.


Carti Manuale Carti Bibliografie școlară și Auxiliare școlare Carti Manuale Scolara Carti Culegeri Auxiliare Carti Non Fictiune Carti Auxiliare şcolare Carti Auxiliare Clasa Pregatitoare Carti Comunicare In Limba Romana

Comandă CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit