Limba romana

Limba romana

Descriere

Caiet de lucru la Limba si literatura romana pentru clasa a III-a, semestrul I si II. Consolidare. Modalitati de lucru diferentiate. Pregatire suplimentara prin planuri individualizate. Editia 2020

Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 3022/8.01.2018. Limba si literatura romana. Clasa a III-a este elaborata conform programei in vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 5003/02.12.2014.

Continuturile sunt structurate pe niveluri de invatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, iar sectiunile destinate completarii portofoliilor elevului si profesorului sunt marcate ca atare. Lucrarea contine, pe langa exercitii, teste de evaluare initiala, stadiala si finala, iar datorita sugestiilor metodologice moderne si atractive face posibila invatarea individualizata. Bogatul material iconografic si sectiunile speciale de invatare prin joc si careuri nu numai ca usureaza procesul invatarii, dar il fac si mai amuzant. Volumul include pe coperta a treia un Certificat de competenta a invatarii, ce poate fi semnat de profesor si care se inmaneaza elevului la sfarsitul anului scolar.

Autori: Daniela Berechet, Florian Berechet, Lidia Costache, Jeana Tita

Pe aceeași temă

Clasa 7,Mariana Norel

Clasa 7,Florentina Samihaian,Sofia Dobra

Clasa 6,Mariana Cheroiu,Nicoleta Kuttesch

Clasa 3,Cleopatra Mihailescu,Tudora Pitila

Clasa 4 Sem.2,Alina Radu,Roxana Jeler

Clasa 5,Aurelia Ilian,St.m. Ilinca,Petre Nicolescu

Clasa 3. Sem.1+2

Clasa 3. Sem.1+2,Daniela Berechet