Modalități de lucru diferențiate. Matematică și explorarea mediului. Caiet de lucru. Clasa pregătitoare.


0 ( 0 )

EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
144
ISBN:
9789734727087
BDCID:
00039920

Caiet de lucru la Matematica si explorarea mediului pentru clasa pregatitoare. Semestrul 1 si 2. Modalitati de lucru diferentiate. Pregatire suplimentara prin planuri individualizate

• Exercitii • Probleme • Jocuri • Teste

Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 3022/8.01.2018. Matematica si explorarea mediului pentru clasa pregatitoare este elaborata conform programei in vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 3418/19.03.2013.
 
Continuturile sunt structurate pe niveluri de invatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, iar sectiunile destinate completarii portofoliilor elevului si profesorului sunt marcate ca atare. Lucrarea contine, pe langa exercitii si jocuri, teste de evaluare initiala, stadiala si finala, dar si de autoevaluare, iar prin sugestiile metodologice moderne si atractive face posibila invatarea individualizata.
 
Imbogatit cu un abundent material iconografic, care nu numai ca usureaza, dar face procesul invatarii amuzant, volumul include pe coperta a treia un Certificat de competenta a invatarii, ce poate fi semnat de profesor si care se inmaneaza elevului la sfarsitul anului scolar.


Carti Manuale Carti Bibliografie școlară și Auxiliare școlare Carti Manuale Scolara Carti Culegeri Auxiliare Carti Non Fictiune Carti Auxiliare şcolare Carti Auxiliare Clasa Pregatitoare

Comandă CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit