BRAND. Jocul antreprenorial la alt nivel

BRAND. Jocul antreprenorial la alt nivel

An publicare
2020
Nr. Pagini
250
ISBN
9786069488652

Descriere

BRAND. Jocul antreprenorial la alt nivel a fost scrisa din necesitate, fiind primul ghid complet in limba romana despre branding, dedicat antreprenorilor romani si pasionatilor de marketing. Cartea trateaza subiectul brandului de la A-Z, pornind de la istoria acestuia, modul in care functioneaza, exemple locale si globale, pana la strategii de pozitionare de brand si modul in care poate fi folosit acest sistem de gandire in prezent si viitor pentru a incepe sau pentru a dezvolta o afacere de orice dimensiune.
  Editura Paginarium iti propune o carte ce are 250 de pagini full color, iar informatia este impartita in 17 capitole, fiecare dintre ele abordand cate un aspect important despre branding si rebranding local si international. Prin cumpararea cartii tiparite, vei avea acces la toate cele 3 variante ale informatiei: print, digital si audiobook, putand astfel sa-ti alegi stilul favorit de invatare. In completarea informatiei din carte, ai acces si la 5 continuturi video secrete, inserate in cadrul anumitor capitole care vin sa iti completeze experienta.
  Simona Gabriela Buzatu este fondatorul Artvisiona, studioul de branding de la A la Z, infiintat in anul 2003. Aici, inconjurata de cei mai buni specialisti, a lucrat la peste 500 de proiecte locale si internationale. Mult timp, informatiile prezentate in carte nu au fost accesibile publicului larg, insa acum ele sunt si pot fi puse in aplicare, indiferent de marimea financiara a companiei tale.   Te vom ghida sa adopti un mod de gandire aparte, care sa te ajute sa ajungi la esenta si unicitatea afacerii pe care vrei sa o dezvolti. Ne-am ales cu grija cuvintele, exemplele si exercitiile, pentru a crea o carte accesibila tuturor celor care vor sa creeze afaceri care sa dainuiasca in timp. - Editorul

Pe aceeași temă