Jocul de-a dragostea - Sandra Brown

Jocul de-a dragostea - Sandra Brown

Autor
Editura
An publicare
2019
Nr. Pagini
224
ISBN
9786063338786

Descriere

Allison Leamon stie ca e o idee proasta sa accepte planul surorii ei gemene si sa ii ia locul, caci, cu toate ca fizic sunt identice, in rest nu pot fi mai diferite. Cum ar putea un om de stiinta realist ca ea sa convinga pe cineva ca este efervescenta Annie? Prima provocare este intalnirea la cina cu Davis, logodnicul lui Annie. Surpriza insa o reprezinta prezenta lui Spencer Raft, cel mai bun prieten al lui Davis, dar mai ales reactiile ei fata de Spencer, care par sa nu aiba nici o logica. Spencer este un barbat cu multe talente – si sa vada dincolo de suprafata este unul dintre ele. Asa ca simte ca sub fatada atent construita de Allison se afla o femeie pasionala si, dupa ani petrecuti in cautarea emotiilor adevarate, isi da seama ca a gasit exact ceea ce ii trebuie. Dar cum poate un romantic incurabil sa convinga o sceptica hotarata ca dragostea nu este ceva care poate fi studiat intr-un laborator? Si ce metoda mai buna ar fi decat un experiment pasional, la bordul unui iaht, unde isi pot indeplini toate fanteziile si dorintele – iar apoi sa vada daca idila lor a fost doar un interludiu placut… sau dragoste adevarata.

Sexy, amuzant si romantic, romanul spune povestea plina de senzualitate a unei femei prea destepte sa se indragosteasca… si a barbatului decis sa-i dovedeasca ca greseste. - Kirkus Reviews
  Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cartile ei au fost traduse in 34 de limbi, in peste 80 de milioane de exemplare.

Pe aceeași temă

Sandra Brown

Sandra Brown

Sandra Brown

Sandra Brown

Sandra Brown