Jocul destinului - Nora Roberts


Autor:
Etichete:
Editura:

An Aparitie:
2004
Nr Pagini:
503
ISBN:
9739342876
BDCID:
00321599

Descriere

     Jocul destinului este pe primul loc in topul autorilor de bestselleruri din New York Times, Nora Roberts realizeaza prin acest ultim roman al sau un adevarat tur de forta epica, in care prietenia si viitorul depind de un simplu joc al destinului. Pe parcursul celor aproape 90 de ani sunt utilizate toate mijloacele, inclusiv crima, pentru recuperarea celor trei PARCE - in fapt, trei statuete de argint turnate pe muntele Olimp, reprezentand cele trei ursitoare: "Clotho, care toarce firul vietii, Lachesis, care il masoara, si Atropus, care il taie si ii pune capat". Valoare inestimabila a acestor statuete rezida in capacitatea de a influenta destinele posesorilor intocmai cu modelele lor din mitologie. Numai ca nici una nu poate actiona singura, astfel incat lupta ce se duce are ca scop detinerea de catre o singura persoana a celor trei piese.
    Antrenant, cu multe momente de suspans ce se impletesc cu povesti de iubire, "Jocul destinului" este cel mai captivant roman al Norei Roberts, o lectura de neuitat despre noroc, iubire si decizii care transforma vietile oamenilor.


     Fragment din volum:

 
    “Nu se va rezolva nimic in timpul acestei prime intalniri dezorganizate si improvizate, isi spunea Malachi. Avea nevoie de timp ca sa lase toate concluziile sa se aseze. De timp, asa cum spusese Tia, pentru a-si defini directia si scopul.
    Ca de obicei, mintoasa si incintatoarea domnisoara doctor Marsh trecuse direct la esenta problemei. Cei sase oameni imprastiati prin apartamentul ei aveau planuri si stiluri multiple.
    Factorul extern, reprezentat de Anita Gaye, avea unul singur. 
    Ca sa invinga, trebuia sa-i contopeasca pe cei sase indivizi intr-o singura unitate. Pentru asta era nevoie de mai mult decit de cooperare. Era necesar sa aiba incredere.
    Si, intrucit trebuia sa inceapa de undeva, Malachi se hotari sa exploreze elementul nou.
    Jack Burdett.
    Nu era absolut sigur ca-i placea felul cum omul acela se uita la sora lui. Asta era insa o problema personala pe care intentiona s-o rezolve cit mai curind posibil.
    In orice caz, Tia arata destul de socata. Dupa parerea lui, avea sa se simta mai bine dupa ce va sta putin singura cu gindurile ei. Asa ca principala prioritate era sa elibereze apartamentul si s-o lase linistita o vreme.
    - Toti avem nevoie de un oarecare timp ca sa ne acomodam cu situatia.
    Desi nu ridicase tonul, turuielile din jur amutira. Jack observa acest lucru si-l retinu.
    - Sint de acord, spuse el, ridicindu-se. Pina una-alta, am ceva pentru tine, Tia.
    - Ceva pentru mine...?
    - Considera-l un cadou pentru gazda. Iti multumesc pentru mincarea chinezeasca.
    Scoase din geanta un telefon.
    - E sigur, ii spuse el, si la fel va fi si linia dupa ce ti-l conectez. Il poti folosi ca sa vorbesti cind nu vrei sa auda prietenii nostri care trag cu urechea. Cred ca nu e nevoie sa-ti spun ca nu trebuie sa dai numarul nimanui."

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2020 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit