Jocul iubirii - Barbara Delinsky


Autor:

Etichete:

Editura:
Orizonturi - 2004 - 406 de pagini

ISBN:
9739342604
BDCID:
00319254

Descriere

Casey Ellis, o tanara psihoterapeuta de 34 de ani, trece prin momente grele. Mama ei este internata in spital, in stare de coma, si nimeni nu crede ca va supravietui. Iar tatal, un renumit psiholog, care nu dorise niciodata sa o cunoasca, tocmai a murit.
Nu mica ii va fi mirarea la aflarea vestii ca aceasta ii lasase mostenire o casa minunata, cu o superba gradina ce o incanta si ii ofera clipe unice de liniste si relaxare. In plus, se simte atrasa in mod irezistibil de frumosul si misteriosul gradinar. Mobilul surprinzatoarelor dispozitii testamentare ii ridica mari semne de intrebare. Undeva exista un mesaj ascuns, ce trebuie descifrat. Descoperirea unui manuscris straniu o intriga. Ar putea fi orice: un roman, un jurnal, dar si un studiu de caz. Adancindu-se in dezlegarea tainie, Casey se va trezi prinsa intr-un vartej de sentimente contradictorii, din care n-ar vrea totusi sa se desprinda...

Fragment din roman:

"Apucindu-se sa manince, Casey verifica informatiile despre Little Falls. Gasi referinte despre cele pe care le descoperise deja, dar nici unul nu i se parea potrivit. Connie era din Maine; pretindea ca Jenny Clyde ii era ruda. Casey verifica infounatiile despre Maine, dar nu gasi nimic despre Little Falls. Gasi Island Falls, Lisbon Falls, Kesar Falls si Livermore Falls. Teoretic, Little Falls putea fi un catun in oricare dintre ele. Mai incerca un al doilea motor de cautare, apoi un al treilea, dar nimic nu parea ceea ce trebuia si constata ca nu mai avea nici timp.
Intoarsa in garsoniera ei, se machie, se pieptana si se schimba intr-o pereche de pantaloni largi de in si o bluza de matase. Era la jumatatea drumului spre usa cind se intoarse. Se razgindise; se demachie si isi lua un schimb de haine in geanta pentru gimnastica. Apoi se intoarse la masina.
Jeepul lui Jordan nu mai era acolo cind intrape aleeaingusta si trase linga usa din spate a gradinii. Nu avu timp sa se simta dezamagita, caci de indata ce traversa gradina si intra in casa, sosi primul client. Nu mai era loc pentru Little Falls. Nici in legatura cu strania situatie de a-si primi clientii in ceea ce fusese biroul tatalui sau. Din Cind in cind avea imaginea unei fetite care imita un adult sezind in spatele marelui birou, dar adevarul este ca statea cu clientii mai mult in sala de asteptare, un loc mult mai relaxant. "

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.