Aflam adevarul despre biografia fiului lui Dumnezeu?! - Gheorghe Funar

Aflam adevarul despre biografia fiului lui Dumnezeu?! - Gheorghe Funar

Editura
An publicare
2017
Nr. Pagini
194
ISBN
9786067302752

Descriere

La Geto-Daci si in toata lumea antica, ziua de 25 decembrie era marea Sarbatoare a Luminii, cand durata zilei incepe sa creasca si scade durata noptii.
La stramosii nostrii Geto-Daci si in Adevarata Tara Sfanta, in Geto-Dacia Edenica, nu a existat niciodata acest obicei pe care il practica adeptii Talmudului si ai Torei. Pe cale de consecinta, se impune revenirea la sarbatorirea in prima zi a Anului Nou numai a Sfantului Ierarh Vasile cel Mare, asa cum este traditia noastra stramoseasca.

Este de neinteles de ce, pentru aflarea Adevarului privind Nasterea Fiului lui Dumnezeu, nu sunt valorificate informatiile extrem de pretioase oferite de placile de aur si cele de plumb gasite la Sinaia, in anul 1875. De asemenea, sunt ignorate dovezile existente in fresca din Ravenna (Italia), in privinta celor trei magi de la Rasarit, care sunt imbracati in portul Geto-Dac, avand pe cap caciuli de tarabostes daci. Cei trei magi au dus Fiului lui Dumnezeu aur, smirna si tamaie. Colinda ”Hristos s-a Nascut” confirma acest Adevar astfel: „Pastorii cu fluierile, Pre-El il maresc./Si ca la nou Imparat/Daruri ii cinstesc: Aur, smirna si tamaie/Mila Domnului sa fie/ Mila Lui cu lumea toata/ Si pana-n vecie”. Darurile erau din Geto-Dacia? Aurul era de la Rosia Montana la fel ca si cel gasit in piramidele din Egipt si in mormantul lui Tutankamon? Smirna si tamaia erau medicamente cunoscute si folosite in medicina Geto-Dacilor.

Istoricii s-au straduit si au aflat biografiile Faraonilor Egiptului (cu 3000-1000 de ani i.Hr.) si ale Imparatilor Imperiului Roman (cu cateva sute de ani i.Hr. si d.Hr.) si le-au inscris in manualele de istorie. Adevarata Biografie a Fiului lui Dumnezeu nu i-a preocupat! De ce este prohibit Adevarul despre Fiul Omului, Invatatorul iubirii, Pastorul din Neamul oierilor? Cine si cu ce scop a cautat sa fie distruse sau ascunse dovezile arheologice si documentele referitoare la Ili – Iisus Hristos? Cine l-a determinat pe imparatul Traian sa distruga Centrul Spiritual al Antichitatii din Muntii Orastiei, in urma primului razboi religios din lume?

Fragment din cartea "Aflam adevarul despre biografia fiului lui Dumnezeu?!" Gheorghe Funar

"Parintele Arsenie Boca a avut mare dreptate atunci cand a spus: „De la Prislop va lua tara foc!". Romanii afland Adevarul despre Biografia Fiului lui Dumnezeu, Iisus Hristos din Sfintele Evanghelii si din predicile Parintelui Arsenie Boca vor pricepe cu totii ca fac parte din Adevaratul Popor Ales de Dumnezeu, care traiesc in Gradina_Maicii Domnului. Iudeii zic ca au fost poporul ales de Iehova ca sa stapaneasca lumea. Domnul nostru Iisus Hristos le-a spus iudeilor, acum aproape 2000 de ani, in Parabola lucratorilor celor rai (Matei 21, 33-46), ca nu sunt poporul ales de Dumnezeu! De atunci, de 2000 de ani, Adevaratul Popor Ales de Bunul Dumnezeu care traieste in Gradina Maicii Domnului este Poporul Geto-Dac si urmasul sau Poporul Roman! Acesta-i Adevarul pe care iudeii si urmasii lor au cautat sa-l ascunda de 2000 de ani! Minciuna are picioare scurte, dar a durat prea mult. Cunoasterea Adevarului privind Biografia Fiului lui Dumnezeu ii va face liberi pe romani, ii va ajuta sa se uneasca si sa devina stapani la ei acasa, oameni cu credinta in Dumnezeu, in Gradina Maicii Domnului. in luna mai 1999, Papa Paul Ioan al II-lea s-a intors in tara sa natala si in timpul vizitei efectuate la Bucuresti a spus urmatoarele: „Romania vin la tine in numele lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu si al Preasfintei Fecioare Maria. In pragul noului mileniu, intemeiaza-ti viitorul mai departe pe stinca tare a Evanghellei. Cu ajutorul lui Hristos vei fi protagonista unei noi perioade de entuziasm si curaj a lumii care urmeaza sa vina. Vei fi natiune prospera, pamint roditor de bine, popor solidar si facator de pace-tu, Gradina a Maicii Domnului". Teritoriul Geto-Daciei si al Romaniei Mari este Tara Fecioarei Maria, a celor trei magi de la Rasarit, a Sfinteniei imparatului Constantin si a mamei sale, Elena."

Pe aceeași temă

Gheorghe Funar