Puterea de convingere

Puterea de convingere

Editura
An publicare
2012
Nr. Pagini
331
ISBN
9786065883031

Descriere

Puterea de convingere este una dintre cele mai vândute cărţi din secolul XX. Metodele fascinante ale lui Napoleon Hill au ajutat nenumăraţi oameni să-şi recapete încrederea în sine, să-şi descopere şi să-şi stăpânească puterile mentale, să-şi cultive dorinţa de a reuşi în viaţă, şi totul numai folosind arta convingerii.
Fiecare om are ceva de vândut. Unii oferă bunuri şi servicii, alţii o idee sau un vis. Unii îşi scot la vânzare întreaga personalitate, iar alţii un simplu punct de vedere care să fie înţeles de ceilalţi. Reuşita fiecăruia depinde de cât de convingător este.
Puterea de convingere arată, în termeni foarte limpezi, că principiile succesului, aşa cum au fost ele postulate de Hill, pot avea o influenţă directă asupra capacităţii noastre de a fi convingători şi de a vinde. Bazată pe multe dintre materialele autorului, publicate sau nu anterior, această carte prezintă punctual conceptele pe care Hill le va relua într-o bună parte din bestsellerurile sale.   In introducerea cărţii de faţă, W. Clement Stone, unul dintre cei mai renumiţi experţi în arta vânzării, face o prezentare a conceptelor pe care se întemeiază cele 17 principii ale succesului descrise de Napoleon Hill, toate având o legătură strânsă cu capacitatea noastră de convingere şi cu domeniul vânzărilor.
La început, autorul se concentrează atât asupra metodelor prin care să preluăm controlul asupra minţii noastre, cât şi asupra modalităţilor prin care să ne menţinem entuziaşti, să ne cultivăm abilităţile de negociere şi să ne sporim capacitatea de a face prezentări convingătoare.
în următoarea secţiune aflăm povestea lui Del Smith, un om pe care Fundaţia „Napoleon Hill“ îl dă drept exemplu cititorilor, întrucât a dobândit un statut extraordinar prin folosirea cu succes a principiilor lui Hill, ajungând bogat şi având o viaţă împlinită.
în final, cartea prezintă o colecţie de afirmaţii şi pilde despre succes, scrise sau culese de napoleon hill. Citiţi-le şi valorificaţi-le! Vă vor ajuta să vă transformaţi într-un om entuziast şi vă vor face să simţiţi gustul succesului!   „Filozofia lui Napoleon Hill te învaţă cele mai inedite lucruri.“
W. Clement Stone
Director general al Fundaţiei „Napoleon Hill“ „In ultimii 25 de ani am avut mai mult noroc decât aş fi meritat, dar mi-e frică să mă gândesc unde-aş fi fost azi sau ce-aş fi făcut, dacă n-aş fi cunoscut filozofia lui Napoleon Hill. Mi-a schimbat viaţa!“
Og Mandino
Autor şi conferenţiar „Pe Hill l-am cunoscut în 1922, pe când studiam la Facultatea Salem, în oraşul meu natal. Domnul Hill era pe atunci la începutul carierei de orator şi a venit la noi în campus, să ne vorbească. Ascultându-l, am văzut dincolo de vorbele lui, le-am înţeles esenţa, înţelepciunea, am întrevăzut spiritul şi filozofia lui Hill.“
Jennings Randolph
Senator SUA   Napoleon Hill (1883–1970) a fost un celebru autor american de literatură motivaţională. A trecut de la jurnalistică la Drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie şi, evoluând rapid, a ajuns consilier pentru oameni de afaceri, lideri politici şi preşedinţi, precum: Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford.
Preocupările lui Hill au vizat convingerile personale ale individului şi rolul lor în atingerea succesului. Ca rezultat al cercetărilor întreprinse în calitate de reporter, dar şi la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat „filozofia împlinirii“, reluată în multe dintre cărţile sale, cu scopul de a dezvălui calea spre îmbogăţire, formula prin care orice om se poate realiza atât în plan material, cât şi spiritual. Deşi concepute cu mult timp în urmă, ideile lui Napoleon Hill sunt, în continuare, fundamentale pentru dezvoltarea personală.
Cea mai celebră lucrare a lui Napoleon Hill, De la idee la bani, este, totodată, una dintre cele mai bine vândute cărţi din toate timpurile. Alături de acest titlu, la Curtea Veche Publishing au mai apărut, de acelaşi autor, Secretul bogăţiilor (2007), Calea spre succes (2011) şi Secretul libertăţii (2012).
 

Pe aceeași temă

Napoleon Hill