Amantul

Amantul , Jodi Ellen Malpas


Ava O'Shea este designer de interior si are o cariera de succes. E frumoasa, eleganta, putin aiurita… si habar n-are ce o asteapta la Conac, unde se duce pentru un nou proiect.

Acolo o intampina Jesse Ward, un tip extrem de aratos, destul de infatuat, indecent de bogat, un pic playboy, deosebit de atent si nemaipomenit de atragator pentru Ava.

Ea tocmai a iesit dintr-o relatie dezamagitoare si, desi se lupta din rasputeri sa nu cada in mrejele fermecatorului Jesse, nu poate controla dorinta pe care acesta i-o starneste. Iar Jesse o doreste la randul lui si e decis s-o aiba.

"Nu ai cum sa nu te indragostesti de personajele lui Jodi Ellen Malpas.
ScandaliciousBookReviews

"Amantul e o aventura sexy, salbatica, provocatoare. Toate rasturnarile de situatie iti dau fiori… De-abia astept continuarea!_
TheBookListReviews.blogspot

"Te captiveaza de la prima pagina. E plin de erotism, de pasiune si romantism… Te face sa vrei mai mult._
BookishTemptations.com

"Nu poti sa te desprinzi de cartea aceasta!_
FictionVixen

Jodi Ellen Malpas s-a nascut si a crescut in Northampton, Marea Britanie, unde locuieste si acum, cu familia.
Mult timp a amanat ideea scrierii unui roman, dar pana la urma si-a facut curaj si in octombrie 2012 a publicat in regim propriu romanul Amantul in format e-book. A imaginat o poveste cu personaje cu trairi intense, precum domnul Jesse Ward, proprietarul Conacului, si a avut parte de reactii incredibile din partea femeilor din toata lumea.

Printre romanele lui Jodi Ellen Malpas se mai numara trilogia One Night si romanul The Protector.
Noua