Ospitalitate fara limite. Cum sa intreci asteptarile clientilor

Ospitalitate fara limite. Cum sa intreci asteptarile clientilor

Autor
Editura
An publicare
2024
Nr. Pagini
336
ISBN
9786064417299

Descriere

Legendarul restaurant Eleven Madison Park era o braserie de doua stele aflata intr-o situatie delicata cand Will Guidara a preluat carma. Unsprezece ani mai tarziu, avea deja patru stele din partea publicatiei The New York Times, trei stele Michelin si fusese numit cel mai bun restaurant din lume. Cum a fost posibil? Angajatii restaurantului au depasit cu mult asteptarile clientilor: la un moment dat au umplut sala de mese cu nisip, cocktailuri mai tai si sezlonguri pentru a consola un cuplu dupa o vacanta anulata, altadata i-au facut o surpriza unei familii care nu vazuse niciodata zapada – le-au oferit o plimbare cu sania in Central Park. Cultura care pune pe primul loc ospitalitatea – sa-i faci pe oameni sa se simta cu adevarat bineveniti – a functionat datorita concentrarii atat asupra clientilor, cat si asupra propriei echipe. Aceasta carte cu lectii despre servicii si leadership pune pe piedestal singurul principiu care nu o sa se demodeze niciodata: dorinta fireasca de a fi apreciat. Introducandu-ne in culisele fine dining-ului, Guidara ne arata cum sa descoperim magia in ceea ce facem – pentru noi insine, pentru oamenii cu care lucram si pentru cei pe care ii servim.

Pe aceeași temă

Will Guidara

Daniel Humm,Will Guidara