Carte de bucate
Descriere
Incarcata de istorie si traversand decenii de traditii culinare, nemuritoarea „Carte de bucate” a Sandei Marin este o veritabila comoara a bucatariei romanesti. De la prima sa publicare, in anul 1936, aceasta lucrare a dobandit statutul de biblie culinara in randul gospodinelor, si nu numai, fiind o prezenta constanta in bucatariile noastre. Oferind o gama variata de retete, aceasta carte ne conduce printr-un periplu culinar, de la cele mai simple si accesibile preparate, pana la cele mai sofisticate si rafinate bucate. De la aperitivele care stimuleaza apetitul la supele si ciorbele care incalzesc inima, de la felurile principale, care aduna familia la masa, pana la deserturile care indulcesc viata, fiecare pagina este o invitatie de a descoperi si de a redescoperi placerea de a gati. Mai mult decat un simplu volum de gastronomie, aceasta carte este un testament al pasiunii pentru arta culinara, o sursa inepuizabila de inspiratie si un prieten de nadejde in orice bucatarie.