Delicii in otet, ulei si alcool
Autor
Editura
An publicare
2018
Nr. Pagini
154
ISBN
4978606649103
Categorii
Descriere
Atunci cand conservăm fructe, legume, branză sau peşte trebuie să acordăm mare importanţă savorii şi aromelor preparatelor. Acestea se obţin prin diferite combinaţii de gusturi, care se ating prin amestecul de condimente, conservanţi precum oţet, ulei, alcool, sare şi zahăr. Pe langă numeroase reţete, in carte veţi găsi şi imagini in care sunt prezentate etapele de pregătire ale unor preparate.
Din conţinut:
Ulei pentru Wok
Peşte marinat
Prunein vin rosu
Sparanghel murat
Lărnarin saramură
Condimente pentru supă
Roşii umplute cu branză
Branză de oaie marinată cu bacon
Lămai in vodcă
Renglotein miere
Pesto cu leurdă
Comandă Cartea
20Lei
--Lei
--Lei
--Lei
--Lei
--Lei
--Lei
--Lei
--Lei