Infidelii

Infidelii

Autor
Editura
An publicare
2021
Nr. Pagini
312
ISBN
9786068862910

Descriere

Continuarea bestsellerului Infidela.   Te-ai intrebat vreodata cate poti face in numele dragostei? Cate principii poti calca in picioare, cate mincuni poti tese si ce secrete poti tainui doar pentru a-ti reclama dreptul la fericire?
  Ela si Sebastian sunt dovada vie ca iubirea nu vine usor. Ai crede ca, odata ce si-au invatat lectiile, nu ar mai repeta aceleasi greseli. Dar destinul are propriile legi ale atractiei si infidelii se trezesc consumandu-si pasiunea in vechea ecuatie complicata. El este intr-o relatie, dar nu poate sta deoparte de ea. Ea si-a daruit inima altcuiva, dar numai el o poate face sa se simta vie. Se doresc si se resping cu aceeasi fervoare. Si totusi, putem vorbi despre infidelitate cu sinceritate?

Emotie pura, umor spumos, rasturnari de situatie, erotism delicios - iata reteta perfecta pentru un final… de poveste!   Daniela nu a avut deloc mila de personaje. Le-a trecut prin toate starile posibile, de la suferinta la extaz. Le-a oferit lovitura dupa lovitura, pana le-a readus pe linia de plutire, ca apoi sa le inalte pe cele mai inalte culmi ale fericirii. - Randurilevei   Infidelii e cartea de care aveam nevoie, si nu exagerez deloc! E finalul unei calatorii epice, pline de emotie, suspans si scene fierbinti care iti taie respiratia. E de neratat! - Roxana Pacurar

Pe aceeași temă

Daniela Faur