Infidelitati la Hollywood - Jackie Collins

Infidelitati la Hollywood - Jackie Collins

Editura
An publicare
2004
Nr. Pagini
438
ISBN
9739342779

Descriere

Scrisa in traditia romanului de succes Intrigi familiale la Hollywood, cartea il introduce pe cititor in lumea spectaculoasa a vedetelor de cinema americane din vremurile noastre.

Trei femei frumoase, trei cariere sclipitoare si trei divorturi rasunatoare - in jurul lor se tese intreaga poveste. Shelby este o talentata actrita britanica care tine cu dintii de mariajul ei cu Linc Blackwood, un actor renumit pentru escapadele sale amoroase si excesele bahice. Lolo, una dintre amantele lui Linc, considerata „superstarul sexy al mileniului“, incheie o casnicie de convenienta cu un profesor de tenis, fara a renunta la dragostea pentru Tony Alvarez, un cunoscut regizor dependent de droguri. A treia „nimfa“ hollywoodiana, Cat, scenarista si regizoare, isi va urma destinul in ciuda infidelitatilor partenerului ei de viata, un muzician australian.
Un roman din care nu lipsesc sexul, drogurile si violenta, mascate insa de stralucirea luminilor rampei, o calatorie intr-un montagnes russes plina de aventuri palpitante.

Fragment din carte:

"Totusi, Linc nu dorea o prietena. O voia pe sotia lui inapoi, alaturi de el, astfel incit sa il protejeze asa cum o facuse intotdeauna. Simtea ca viata lui a scapat de sub control si era foarte nefericit.
Uneori se gindea la Shelby. Beat, ii detesta indrazneala. Treaz, o iubea dincolo de ratiune.
In majoritatea timpului era in afara ratiunii, abia fiind in stare sa-si memoreze replicile.
Elliott Finerman era furios. Filmarile zilnice erau o mizerie. Linc arata cu fiecare zi tot mai rau, iar Lola era parca absenta. Cand Elliott a incercat sa vorbeasca cu el, Linc l-a trimis la plimbare.
Elliott Finerman nu putea sa lucreze cu o Lola Sanchez dezorientata si un Linc Blackwood drogat. Ce mai comedie romantica va mai fi si asta!
Linc isi avea tabieturile sale. Primul lucru, dimineata, citeva prize de cocaina. La micul dejun, doua pahare de Bloody Mary. La prinz, mai multe Bloody Mary si mai multa cocaina. Seara — orice ii trecea prin minte.
Din cind in cind, avea un moment de luciditate; isi dadea seama ca se scufunda. Stia ca este rau. Foarte rau. Dar era incapabil sa se opreasca.
Fara sa i se fi cerut, Allegra si-a mutat lucrurile in apartamentul lui de la hotel. La citeva seri dupa ce s-a mutat, Linc a avut un cosmar oribil. S-a trezit tipind, cu trupul scaldat in transpiratie rece.
Allegra nu s-a clintit.
El s-a dat jos din pat, s-a dus la baie si si-a dat cu apa rece pe fata. Iisuse! Acelasi cosmar pe care il avea mereu in copilarie. Ani de zile a suferit din cauza acestor vise. Apoi au incetat. Acum cosmarul a revenit.
Ii tremurau miinile cind revedea scena. Tatal lui era un om brutal, dar niciodata nu fusese atit de brutal ca in acea noapte deosebita, cind a luat o tigaie de fonta si a lovit-o in fata pe sotia sa, pina cind a cazut jos plina de singe.
Dupa ce a ucis-o, calm, tatal si-a luat pistolul si, in fata lui Linc si a surorii sale, si-a zburat creierii pe peretele bucatariei.
Imaginile erau imprimate in mintea lui Linc pentru totdeauna.  "

Pe aceeași temă

Jackie Collins