Crima de la conacul Remy (Vol. 4)

Crima de la conacul Remy (Vol. 4)

Editura
An publicare
2022
Nr. Pagini
192
ISBN
9786069740163

Descriere

Descopera cum a inceput totul in acest prequel al multipremiatei serii-bestseller Crima perfecta!
Pippa Fitz-Amobi nu are chef de petrecerea cu tematica politista pe care au pus-o la cale prietenii ei. Totusi, cand incepe jocul, Pip se trezeste atrasa in lumea imaginara a intrigilor, a amagirilor si a crimei. Dar, in timp ce adolescenta intra in rolul detectivului, incercand sa descopere identitatea ucigasului, indiciu cu indiciu, moartea fictiva a lui Reginald Remy nu este singurul caz care nu ii da pace...   O poveste care te face sa iti rozi unghiile din pricina suspansului, dar si plina de tensiune si cu un ritm alert. Jackson (este) o autoare de thrillere pe care nu trebuie sa o scapam din ochi! - Guardian   Acest mic prequel fantastic de bun este exact cartea de care au nevoie iubitorii de mistere, indiferent cate volume din serie au reusit sa citeasca. - And On She Reads   Povestea sadeste semintele indoielii, ducand la decizia lui Pip de a investiga cazul Sal Singh, si ii dovedeste, de asemenea, abilitatile uimitoare de detectiv. - Vee Bookish   Singura problema cu aceasta carte este ca e prea scurta, pentru ca m-am distrat grozav citind-o! As putea chiar sa o consider cea mai buna nuvela pe care am  tinut-o in mana vreodata. Am adorat-o si o recomand cu caldura! - Sprayed Edges Blog

Traducere din limba engleza de Simona Stefana Stoica.

Fragment din cartea "Crima de la conacul Remy" de Holly Jackson:

"Pip nu mai coborase niciodata in pivnita familiei Reynolds, dar putea fi vorba de o singura usa. Una care nu era marcata cu un bilet si nu avusese nici macar un rol de jucat in imaginarul conac Remy. Usa de sub scari. A lasat in jos lumanarea pentru a gasi clanta si a apucat-o, metalul rece intepandu-i pielea.
- Cred ca se afla in coltul din stanga din spate, i-a spus conturul lui Jamie.
- Am inteles! a zis ea, deschizand usa. A scartait. A naibii, bineinteles ca a scartait, sunetul rasunand de-a lungul holului tenebros si facand-o sa tresara. Aduna-te, Pip! E doar o usa veche, rar folosita.
Dinaintea ei se intindea un spatiu gol, atat de imposibil de intunecat, incat ochii ei l- au insufletit. Umbrele au strabatut numaidecat pragul, strecurandu-se afara sa o prinda si sa o transforme in una dintre ele, tinute la distanta doar de flacara plapanda a sfesnicului ridicat in fata ei. Trebuia sa fie o scara pe aici, pe undeva, stia asta, simtind treapta de sus cu pantoful inainte sa coboare, iar bezna sa-i revendice picioarele.
Aerul era mai rece si mai statut aici, jos. Cu fiecare pas, intunericul parea sa se extinda, lumanarea pierzand lupta. A patra treapta a scartait. Ce surpriza!
Inima i-a sarit in piept la auzul sunetului, desi mintea a mustrat-o pentru ca se purta prosteste. Toate discutiile despre crima trebuie sa-si fi lasat amprenta asupra ei. Cand a ajuns la a sasea treapta, ceva i-a mangaiat bratul dezgolit. Ceva delicat, care i-a infiorat pielea, amintindu-i de atingerea tandra a unor degete. Si-a fluturat mana. O panza de paianjen lipicioasa i s-a agatat de palma, prinzand-o in capcana. Pip s-a sters de rochie si a mers mai departe."    

Pe aceeași temă

Holly Jackson