Cea mai norocoasă fată - Paperback brosat - Jessica Knoll - Trei

Cea mai norocoasă fată - Paperback brosat - Jessica Knoll - Trei

Editura
An publicare
2022
Nr. Pagini
456
ISBN
9786064015860

Descriere

• Bestseller New York Times   Viata ei perfecta e o minciuna perfecta   In timpul adolescentei petrecute la prestigioasa Bradley School, Ani FaNelli a suferit o umilinta publica ingrozitoare, care a facut-o sa vrea cu disperare sa se reinventeze. Acum are o slujba de invidiat la o revista glossy, o garderoba luxoasa si un logodnic aratos. E la un pas de a trai viata perfecta, un vis pentru care a muncit din greu. Dar Ani are un secret. Ceva ingropat in trecutul ei, ceva intim si dureros care inca o bantuie si ameninta sa arunce totul in aer. Daca Ani alege sa vorbeasca va distruge oare tot ce a realizat sau se va elibera in cele din urma?
Intunecat, complex, cu o scriitura taioasa... imposibil de lasat din mana. - Entertainment Weekly
  Crime fiction de cea mai buna calitate, care vorbeste despre ambitiile, temerile si capacitatea societatii de a pune sub semnul intrebarii starea de fapt actuala. O adevarata pledoarie pentru conditia femeii in secolul XXI. - Los Angeles Review of Books   Lectura perfecta: creeaza dependenta, are doza exacta de umor si suspans si abunda in elemente-surpriza. - Glamour   Knoll construieste o poveste care intriga si fascineaza deopotriva. - Bustle

Traducere din limba engleza de Alex Vasies.
   
Fragment din cartea "Cea mai norocoasa fata" de Jessica Knoll:

" - ...vreun indiciu ca a avut vreo disputa cu cineva la scoala?
- Nu, a pufnit mama. De curand a ramas acasa la Olivia peste noapte.
- Cred ca aceea a fost noaptea in care Dean a atacat-o, a spus Dan. A dormit acasa la Andrew Larson.
- Antrenorul de cros? Mama a izbucnit in plans. Dan si cu mine am ascultat-o cum isi sufla nasul. Nici nu mai stiu cine e fata asta. Mi-am apucat prosopul mai strans. Fata asta. Cum a putut sa faca asa ceva?
- Adolescentii nu iau intotdeauna cele mai potrivite decizii, Dina. Incearca sa nu fii prea aspra cu ea.  - O, te rog, i-a trantit-o mama. Am fost si eu candva la liceu. Daca ai un corp ca TifAni nu te duci la o petrecere numai cu baieti si nici nu bei atat de mult, pana cand nu mai stii de tine. TifAni stia prea bine. Stie care sunt valorile acestei familii.
- Chiar si asa, a raspuns Dan. Copiii mai fac greseli. TifAni a trebuit sa plateasca pentru ale ei in cel mai urat fel posibil.
- Si spui ca politia stie despre toate astea?
Mama era plina de ingrijorare, gandindu-se de buna seama, in mod caraghios, cat de umilitor era totul pentru o familie ca a noastra, cu toate valorile noastre.
- TifAni le-a povestit noaptea trecuta.
- Si, ei ce cred? Ca TifAni a planuit asta, acest masacru, alaturi de ceilalti marginalizati, ca sa se razbune?
Mama a scos un scancet. De parca acesta era cel mai absurd lucru din lume.
- Cred ca e o posibilitate, a spus Dan, iar eu mi-am pu-tut imagina impactul pe care cuvintele lui il aveau asupra mamei. Ca lui Dan nu i se parea deloc absurd. Problema este ca nu au nicio proba care sa dovedeasca asta.
- Dar arma? Cea pe care TifAni a atins-o..."

Pe aceeași temă

Jessica Knoll

Jessica Knoll

Jessica Knoll,Jessica Knoll

Jonathan Safran Foer,Horia Tecau,Robert L. Leahy,Jennifer L. Armentrout,Britta Sabbag Maite Kelly Joelle Tourlonais,Zig Ziglar,Harville Hendrix,Jessica Knoll,Stefano Breccia,Paul Kalanithi,Paul Sandu