Kundalini - Paperback brosat - Cyndi Dale - Prestige

Kundalini - Paperback brosat - Cyndi Dale - Prestige

Autor
Editura
An publicare
2022
Nr. Pagini
232
ISBN
9786306506156

Descriere

Kundalini: Energia divina. Viata divina

Energie divina pentru a-ti transforma viata   Este kundalini cheia energetica a iluminarii? Este secretul bunastarii si al intelepciunii? Complexa si puternica, aceasta energie misterioasa este adesea asociata cu sexualitatea sacra si cu misiunea noastra spirituala. Kundalini este una dintre cele mai discutate, dar cel mai putin inteleasa forma de energie divina. Asadar, ce este ea cu adevarat? 
Cyndi Dale, vindecator intuitiv renumit, prezinta concis, dar cuprinzator, indrumari care sa te ajute sa intelegi cu adevarat energia kundalini si cum sa o folosesti pentru a-ti transforma viata la nivel spiritual si fizic. Recunoasterea si integrarea acestei energii sacre este esentiala pentru obtinerea unei sanatati vibrante, a unor relatii constructive, pentru gasirea scopului autentic al vietii tale. 
Prezentand cele mai recente cercetari stiintifice, acest ghid exploreaza, de asemenea, practici de transformare, cum ar fi respiratia, tantra si mantre, ofera relatari revelatoare personale din activitatea de vindecare si din invataturile lui Cyndi.

Pe aceeași temă

Cyndi Dale