Împărăteasa Lunii. Povestea concubinei care a ajuns pe tronul Chinei (vol. 2)

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
440
ISBN:
9786064311733
BDCID:
00549912
Continuarea bestsellerului Luna din palatPovestea concubinei care a ajuns pe tronul ChineiOdată cu moartea împăratului, totul se schimbă la palat. Mei, concubina imperială e în sfârșit liberă, iar Pheasant, iubitul ei, a devenit noul monarh. Deși crede că toate visurile i se vor împlini, tânăra este silită să o înfrunte pe dușmana ei de moarte, Doamna Wang, puternica și imprevizibila soție a lui Pheasant. Lupta dintre cele două femei va decide nu doar viitorul lor, ci și pe al imperiului.Numai trecând peste toate obstacolele, Mei va reuși să-și împlinească destinul și să devină cea mai puternică femeie din istoria Chinei.
„O lectură obligatorie pentru cititorii pasionați de romane istorice!“
Library Journal„O carte poetică și fascinantă...“
Kirkus Reviews„Aș fi vrut ca tata să fie acolo, să vadă Cartea de aur a stirpei imperiale. Ar fi fost atât de mândru! În tomul acela fuseseră trecute nu doar numele meu de familie, ci și numele lui, precum și numele strămoșilor lui, cel al mamei și numele străbunilor acesteia. Astfel, el va fi recunoscut pentru totdeauna drept tată al unei împărătese. Acesta fusese visul lui, iar acum se împlinea.
Când Tripitaka îmi prezisese viitorul, cu douăzeci și patru de ani în urmă, nu crezusem cu adevărat că această zi o să vină. Acum, la șaptesprezece ani de la moartea tatei, îi îndeplineam dorința. Dacă îl voi visa vreodată, voi fi nespus de fericită să îi spun că nu am dat greș și că mi-am ținut făgăduiala de a avea grijă de familia mea.“


Carti Fictiune Carti Literatura Carti Literatura Contemporana

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit