Sociologie. Ghid de pregatire intensiva pentru bacalaureat

Sociologie. Ghid de pregatire intensiva pentru bacalaureat

Descriere

Aceasta lucrare este destinata in special elevilor din ciclul superior al liceului, din clasele a XI-a si a XII-a, atat pentru aprofundarea si evaluarea continuturilor specifice disciplinelor Sociologie si Studii sociale, cat si pentru pregatirea temeinica in vederea sustinerii probei E. d) a examenului de bacalaureat la Sociologie. De asemenea, reprezinta o resursa educationala ce poate fi utilizata eficient de profesorii de specialitate, in cadrul orelor de curs sau a celor de pregatire suplimentara pentru bacalaureat.   Lucrarea este realizata in conformitate cu programa de Bacalaureat pentru disciplina Sociologie si cu modelul propus de minister pentru 2021. Toate testele sunt insotite de bareme de evaluare si sugestii de rezolvare, viitorii absolventi avand astfel un instrument accesibil, prin care pot verifica din timp masura in care vor performa la examen.   Materialul propus contine: - Programa de examen in vigoare - Modelul propus de Ministerul Educatiei si Cercetarii pentru Examenul national de Bacalaureat 2021: varianta si barem - Partea I. Teste dupa modelul M.E.C. - Partea a II-a. Bareme de evaluare si sugestii de raspuns - Bibliografie
  Cele 24 de teste propuse sunt concepute dupa modelul subiectelor oficiale, pentru un antrenament in conditii similare celor de la examen, si urmaresc competentele specifice si continuturile asociate ce vor fi evaluate.   Beneficiile oferite de carte:
- recapitularea materiei prevazute de programa, prin intermediul testelor; - sistematizare - antrenare - evaluare;
- familiarizarea cu structura subiectelor de Bacalaureat; - utilizarea cu succes in pregatirea individuala a candidatilor.

Pe aceeași temă

Tatiana Tudori