Seductia apei

Seductia apei

Editura
An publicare
2020
Nr. Pagini
400
ISBN
9786069706084

Descriere

Dupa ce-a obtinut cu multa truda diploma de doctor de la L'Ecole de Medicine din Paris, devenind una dintre primele femei doctor, Nathalie Arnaud se reintoarce la San Francisco.

O furtuna pune in pericol vaporul cu care calatoreste si doar ea impreuna cu Capitanul, un barbat misterios cu ochi verzi si atitudine distanta sunt gata sa-l salveze. Ne aflam in plin Razboi Civil. In California, stat unionist, exista destui afaceristi care fac si jocurile confederatilor. Un vas incarcat cu aur apartinand Uniunii este capturat in mod suspect, iar Nathalie este fortata de mai vechea sa cunostinta, Maiorul Moore, sa lucreze ca agent al Nordului. Drumurile i se incruciseaza din nou cu misteriosul Capitan, un Don extrem de influent si bogat, care ascunde secrete devastatoare precum o boala ciudata ce-l macina continuu si afaceri tenebroase in care sunt implicati agenti sub acoperire. Nathalie incearca sa identifice cauza bolii si sa rezolve misterul aurului disparut, oricat ar costa-o. Si s-ar putea s-o coste chiar viata.

Este nevoita sa faca fata balurilor fastuoase, intrigilor de razboi si lumii misterioase a Capitanului, implicandu-se in acelasi timp intr-o poveste de dragoste extrem de riscanta.

Pe aceeași temă

Monica Ramirez