Gastro NOIR

Gastro NOIR

Descriere

Gastro NOIR - Lucian Dragos Bogdan, Bogdan Hrib, Horia Garbea, Anamaria Ionescu, Stefania Cosovei, Rebeca Cojocaru, Petru Berteanu, Raymond Clarinard, Daniel Timariu, Teodora Matei, Ligia Enache, Monica Ramirez, Lucia Verona 13 povestiri reunite de Bogdan Hrib Acest volum are 13 povestiri cu 13 autori. Poate parea o intamplare. Chiar poate fi o intamplare. Sau poate nu... Pe multi dintre autori ii veti recunoaste din volumul colectiv precedent Noir de Bucuresti lansat in noiembrie 2017. Sau din romanele publicate. La fiecare mi-am permis sa scriu cateva vorbe, adica un fel de prezentare-introducere. Doar retetele sunt 14. Ca sa nu fim superstitiosi. Meniul Gastro NOIR: Micul Dejun - Lucian Dragos Bogdan – Rasfat la micul dejun Gustari - Horia Garbea – Placinte cu ighemonicon Pranzul - Aperitive / Anamaria Ionescu – O punga de alune tavalite / Stefania Cosovei – Al 23-lea ingredient Supe/ciorbe - Rebeca Cojocaru – Oglinzi paralele Felul doi - Petru Berteanu – Salata de semiton / Raymond Clarinard – De ce eu? / Bogdan Hrib – Fusilli rossi / Daniel Timariu – Fire ascunse Desert - Teodora Matei – Desert cu comisar si frisca / Ligia Enache - Dulce ca moartea Cina - Monica Ramirez – ADN Perfect Defect / Lucia Verona – Anticarul si andivele

Pe aceeași temă

Bogdan Hrib