Taramul verii

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
296
ISBN:
9786064307071
BDCID:
00504789
Moartea e doar începutul. Crima e irelevantă.
În 1938, moartea nu mai e capătul vieții. Dimpotrivă, este o continuare în altă dimensiune, pentru că oamenii au descoperit viața de apoi. Imperiul Britanic s-a extins până la Tărâmul Verii, o metropolă pentru cei recent decedați. Dar Britania nu e singura care vrea puterea în viața asta – și în următoarea. Spionii sovietici sunt și ei acolo, cu tehnologia potrivită pentru a construi un nou zeu.Agenta Rachel White nimerește în miijlocul unui complot și trebuie să facă imposibilul: să prindă un om care e deja mort.„Se citește ca John le Carré, dacă acesta ar fi consumat LSD înainte să scrie Cârtița.“
NPR„Conspirații și intrigi tipice romanelor cu spioni, dar cu un fundal extrem de ingenios.“
Chicago Tribune„Incredibil de originală. O lume fascinantă. Ar trebui să le placă și cititorilor de fantasy și celor care se bucură de istorii alternative având ca fundal al Doilea Război Mondial.”
Booklist„Hannu Rajaniemi, încoronat regele cyberpunk-ului și nanoficțiunii, scrie un science fiction menit să devină un clasic, despre o lume unde spiritualitatea a fost codificată și moartea cucerită.”
Wall Street Journal„Pentru cei care vor un experiment de gândire combinat cu complexitățile unui Război Rece, aceasta este o poveste de spionaj cu o premiză intelectuală fantastică.” SFFWORLD


Ce spun cititorii:Bradley (Goodreads): Trădări, mistere, crime, secrete întunecate și vremuri întunecare – când viața pare lipsită de însemnătate odată ce nu se schimbă nimic șa moarte.Cathy (Goodreads): Spioni și agenți dubli care au existat în realitate adaugă farmec poveștii. Și sunt integrați ingenios în lumea imaginară. M-am distrat mult când i-am căutat pe toți.

Carti Fictiune Carti Literatura Carti Beletristica Carti Literatură Universală Carti Sf & Fantasy Carti Fantasy și Sf

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit