Secretele unei vieti uimitoare. Descopera bucuria de a trai

Secretele unei vieti uimitoare. Descopera bucuria de a trai

Descriere

Primul pas spre gasirea unei solutii e sa ai un prieten care sa-ti asculte problemele si sa discute cu tine. Cartea aceasta este prietenul de care ai nevoie!   Secretele unei vieti fericite. Descopera bucuria de a trai! e un ghid simplu si eficient care ne ajuta sa navigam printre provocarile de zi cu zi pentru a ne imbunatati calitatea vietii si a reduce stresul.   Gandeste-te ca viata e ca o calatorie cu masina, iar fiecare roata a masinii inseamna un punct de echilibru: viata personala, relatiile cu cei din jur, viata profesionala si contributia sociala. Asta vei gasi intre paginile cartii. O abordare pe cat de unica, pe atat de complexa, scrisa de unul dintre cei mai apreciati ghizi spirituali ai epocii moderne. De-a lungul vietii impartim timp si spatiu pentru oamenii si lucrurile care ne inconjoara, asteptand ca fericirea sa vina automat in schimbul energiei pe care o depunem. Insa, fericirea vine atunci cand ne simtim impacati si fericiti cu viata pe care o traim. Nu degeaba se spune sa ai grija de obiceiurile tale pentru ca ele vor deveni actiuni. Iar aceste actiuni ne iti modeleaza viata. Secretul e ca mereu exista solutii, iar aceasta carte iti va arata cum integritatea, fericirea si echilibrul pot construi viata pe care ti-o doresti.   A calatori inseamna a te descoperi! Gaur Gopal Das ne arata ca fericirea nu e mereu unde ne asteptam, dar poate fi gasita chiar si la capatul unui drum care pare fara sfarsit.

Fragment din cartea "Secretele unei vieti uimitoare. Descopera bucuria de a trai" de Gaur Gopal Das:   "Ce facem atunci cand oamenii de care suntem apropiati ne impartasesc grijile pe care le au? As fi vrut sa spun atat de multe cand Harry vorbea despre tulburarile sale interioare... Apoi mi-am amintit de antrenamentul pentru care il faceam, fiind calugar: prezenta noastra tacuta poate fi mai puternica decat un milion de cuvinte goale. Cu totii avem doua urechi si o gura; volumul cuvintelor pe care le ascultam si volumul celor pe care le rostim trebuie sa fie proportionale. Rareori oamenii doresc o solutie reala pentru problemele lor inainte de a fi ascultati si intelesi in profunzime. Imi aduc aminte de primele zile in care oamenii veneau si aveau incredere in mine. Eram un tanar calugar, nerabdator, deschis, dornic sa salvez lumea cu noul meu simt al aflarii scopului suprem. In imaturitatea mea, as fi dat curs solutiei imediat ce imi venea in minte, fara sa inteleg ca oamenilor nu le pasa de ceea ce stii, decat daca au siguranta ca iti pasa. De fapt, raspunsul la toate problemele legate de conditia umana foarte rar exclude o ureche atenta si plina de compasiune. Atitudinea cu care ascultam atent este la fel de esentiala ca solutiile cu care venim. Nu aveam de gand sa fac o greseala si de data asta, cu Harry. M-am bucurat ca traficul s-a stabilizat si, odata cu el, si gandurile mele. Au trecut cateva momente de tacere inainte de a vorbi. - Harry, imi pare rau ca treci prin asta. Iti multumesc ca ai incredere in mine si ca mi-ai impartasit toate acestea. Chiar si atunci cand nu faci altceva decat sa vorbesti cu cineva despre problemele tale, nu te simti mai usurat? Nu simti speranta ca lucrurile se vor imbunatati? Harry s-a uitat la mine, neincrezator. - Vreau sa ies din aceasta mizerie. Dar nu vad o cale de iesire fara sa-mi stric complet viata. Am aproape patruzeci de ani; este prea tarziu pentru a face schimbari radicale. Ce ar trebui sa fac?"  

Pe aceeași temă

Robin S. Sharma,Adam Blade,Michael Rydelnik

U.s. Andersen

Nicoleta Tudor,Peter Dear,Lewis Dartnell,Milan Kundera,Augusto Cury,Bronisław Wildstein,Frederick Douglass,Gilber Murray,Romain Gary,Care Santos,Jinny S. Ditzler,Anthony William

Gaur Gopal Das

Gaur Gopal Das

Gaur Gopal Das