Șamanismul pe înțelesul tuturor

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
264
ISBN:
9786069651322
BDCID:
00500608
Samanismul pe intelesul tuturor. Trezeste si dezvolta forta samanica din tine

... un ghid introductiv, in care se vorbeste despre una dintre cele mai vechi traditii ale intelepciunii, despre cum, patrunzand in practicile sale, te poate ajuta sa gasesti vindecarea si intregirea ca spirit.   Samanismul este o religie straveche, ce se regaseste in toate regiunile lumii, in cadrul careia ne putem conecta cu energia spiritelor, asa incat sa putem lucra cu ele, pentru protejarea bunastarii a comunitatii in care traim, a membrilor ei. Samanii sunt intermediari intre cele doua lumi, de obicei, ei sunt "chemati de spirit", spre a :se imbarca" pe aceasta cale, ce poate schimba vieti. Avand pregatire ca psihoterapeut, Christa Mackinnon a suferit o profunda transformare, odata cu descoperirea si cu experimentarea samanismului. In prezent, ea isi dedica viata, in scopul promovarii samanice, in cadrul comunitatilor terapeutice.

In aceasta carte, autoarea ne invata: • cum sa folosim samanismul in vindecare, spre a gasi implinirea si a ne deconecta la viata noastra; • cum sa initiem calatorii transformatoare pentru vindecare si pentru dezvoltare spirituala; • cum sa practicam dansul, ca pe o unealta spre trezire si spre libertate; • cum sa construim un altar, sa cream un spatiu sacru pentru a putea sa conducem ceremonii; • cum sa ne conectam cu spiritele ajutatoare si cu stramosii nostri.

Carti Lecturi Motivaționale Carti Sfaturi Practice Carti Spiritualitate Carti Non Fictiune Carti Spiritualitate Ezoterism Carti Dezvoltare Spirituala

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit