Dulcele sarut al mortii volumul 1 - Raluca Butnariu


Autor:

Etichete:

Editura:
Librex Publishing - 2018 - 344 de pagini

ISBN:
9786068894843
BDCID:
00089654

Descriere

Dulcele sarut al mortii Vol. 1 - Seria Taramul Tacerii, partea a III-a

Actiunea ultimului volum al trilogiei Taramul Tacerii debuteaza dupa zece ani de la evenimentele din Sicilia.

Datorita talismanului primit de la Inanna, Marcus incepe sa aiba vise despre un trecut pe care nu si-l aminteste pe deplin, in vreme ce o vegheaza din umbra pe fiica lui Max, pe care o iubeste nespus. Cu memoria stearsa dupa trauma suferita in pivnita de la Chiaramonte, Jessica duce o viata normala, dedicata profesiei pe care si-a ales-o, calcand pe urmele tatalui ei si lucrand ca agent FBI. Linistea aparenta a vietii ei este spulberata intr-o noapte, cand este atacata de doi straini, de o stranie frumusete si o incredibila forta fizica. Salvata de la moarte de catre Marcus, Jessica nu are incotro decat sa-l urmeze, constienta ca viata ei este in pericol. Lumea in care patrunde alaturi de el este una care sfideaza imaginatia si realitatea.

Trei pergamente vechi, inconjurate de magie si mistere antice, isi dezvaluie, rand pe rand, tainele. O profetie veche de mii de ani ameninta ambele lumi deopotriva.

Povestea tumultuoasa de iubire, care se naste intre Jessica si Marcus, vorbeste despre inceputuri si alegeri, desfasurandu-se pe fundalul unei cascade de intamplari care va vor acapara cu totul.

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.