Stresul dintre orgasme - Ana Manescu


Autor:
Etichete:
Editura:

An Aparitie:
2015
Nr Pagini:
176
ISBN:
9786067630152
BDCID:
00089389

Descriere

Se spune ca nicio poveste buna nu ar incepe cu „Mincam o salata”. Drumul lui Robert incepe exact cu aceasta masa banala. De fapt, drumul sau incepe mult mai devreme, cu dragostea pentru muzica si carti, un tata abuziv emotional si o fosta prietena care este vinovata pentru toate, desigur. Urmeaza o slujba intr-o corporatie, insomnii si un drog nou, conversatii in baie cu prietenul sau cel mai bun, o relatie cu neobisnuita eleva careia ii preda lectii de vioara si o adevarata obsesie pentru imaginea femeii ideale.

Un roman despre identitate, anxietate si ispite, Stresul dintre orgasme cauta sa descopere acel greu de gasit lucru de care avem nevoie intr-o lume grabita.

„M-am nascut stresat si tremurind, dar iti garantez ca nu a fost nimic fata de ce a urmat. Tensiunea nu se elibereaza niciodata, toate orgasmele, toate satisfactiile sunt doar puncte maxime de incordare, fara sa existe o explozie, fara sa se elibereze elasticul, e intins, e intins, cit te mai poti intinde?”


Fragment din carte:

"Cine te-a facut perfecta si a decis ca nu te pot avea? 
M-am indoit de multe ori ca exista Dumnezeu, dar cind te vad realizez ca numai El te-ar fi putut crea asa. Cu parul tau negru si cu esarfa ta nelipsita. Cu cine stie cite boli si dureri pe care le tii ascunse, pe care le tii sub tacere. Cred ca tu nici macar nu realizezi cit de expresiva esti si cum chipul tau e un raspuns perfect pentru oricare intrebare. Nu iti dai seama cum ma trezesti fiecare dimineata si din fiecare cadere. Cum ma inspiri cind simt ca nu as mai putea crea nimic niciodata. Cum respiri. Cum imi suflu fumul, aerul, esenta in gura ta divina. Cum Ma inspiri. Pe mine, cu bigo si tutun si menta si o alta clipa de viata. E un soi de moarte cind fumam impreuna, cind expiram sincronic si stim ca amindoi suntem cu un pas mai aproape de sfirsit. Si nu ne pasa... cind sunt cu tine nu imi mai pasa. 
Daca ar exista vreo sansa sa te fac a mea, as renunta la tot, ma crezi? M-as muta pe un cimp iradiat. As astepta sa imi creasca membre in plus si colti, sa imi cada parul, sa mi se intareasca pielea, sa imi crape buzele. Lumina m-ar durea. Muzica m-ar sageta, m-ar injunghia, m-ar impusca. Oricare atingere mi-ar zgiria falii adinci. Toate parfumurile m-ar ingretosa. Limba mea ar fi mereu amara. As astepta sa devin de-a dreptul hidos, sa ma descompun, sa ard, sa ma scufund in propria-mi mizerie, sa ma sufoce gramezile de gunoaie pe care altii le-ar arunca peste fiinta execrabila care si-a facut salasul in cimpul uitat de toti zeii care au calcat sau calcat in picioare pamintul asta. 
Mi-as pierde credinta, daca asta te-ar face a mea. 
As crede in ce vrei tu. 
As crede chiar si doar in tine, ar fi mai mult decit suficient. 
Nu as mai bea cafea, chiar daca nu te-a deranjat niciodata. Ti-as cumpara mii de bomboane cu lichior. Cind as ramine fara bani, le-as fura. As sta cuminte pe canapeaua ta si m-as purta cu grija cu vasele tale, cu papucii tai, cu trupul tau. As linge votca de pe barbia ta si ti-as spala minutele pline de scrum. M-as imbraca exact ca Freddy si ti-as curata toata casa numai ca sa te aud rizind. As omori insectele mici de sub perdelele tale sau oamenii mari de la ferestrele tale. Mi-as vopsi pielea intr-o culoare metalica sau mi-as incinge-o intr-o armura, doar, doar as avea cum sa stralucesc o clipa asa cum o faci tu noapte de noapte in bucataria mea. 
Mi-as pune intreaga viata pe pauza ca sa te pot avea. Ca sa ma inveti si pe mine cum sta treaba cu lumea si iubirea si libertatea. Ca sa imi spui cum e Dumnezeu, fiindca tu cu siguranta ti-l amintesti. Ca sa ma salvezi, Candy, fiindca numai linga tine eternitatea devine din nou o posibilitate. Si am nevoie de asta ca sa am timp sa o ajut pe Iana. 
Ea spune ca a stiut ca o voi schimba de cind a intrat in casa, din prima zi. Ea spune ca sunt genial cind pun mina pe vioara. Si ce frumos este ca am o relatie atit de strinsa cu mama si ce pacat ca nu reusesc sa ma apropii mai mult de tata. Cit de cool trebuie sa fie sa am atitia prieteni si ca lucrez cu oamenii. Cit de tare ca locuiesc singur. Cit de misto ca nu imi spune nimeni ce sa fac. Ce energie fantastica am, cite chestii fac, sunt asa de smecher, sunt asa de activ, e atit de geloasa pe mine. Daca ar sti ea... "

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit