Amantii 3. 0 editia a II-a - Corina Ozon


Autor:

Etichete:

Editura:
Herg Benet - 2019 - 224 de pagini

ISBN:
9786067632019

Descriere

A treia carte a seriei Amantii
 
Femeia asta, autoarea adica, nu e intreaga la minte si nici aia care o citesc, adica nici eu! Isi face singura promovare, pleaca in turnee prin tara, doarme prin trenuri si pe la fanii ei p-acasa, fara teama ca da peste vreo ruda cu vasluienii. Astia, adica fanii, o ajuta cu organizarea evenimentelor, se implica in promovare, cauta locatii pentru lansari. E asa, un fel de concubinaj sau amantlac literar de nu s-a mai pomenit. Oameni cu preocupari, profesii si niveluri de perceptie diferite au devenit un fel de clan, de mafioti ai amantlacului Made in Romania. Sau mai degraba o secta, mie imi place sa le spun Martorii Corinei. Si lor, noua, ne place, because love is in the air, dragostea e in straturile de ozon. Asa cum e ea, dragostea, pe la noi, cu obscenitatile, grobianismele si rahaturile tipic mioritice. Cand o sa-i cunoasteti pe Cati si pe Mircea, eroii romanelor, veti intelege ce spun.- Cristian Niculescu, Bucuresti
 
Corina Ozon face ce vrea, cu mine, cu tine, cu noi. Eu asa zic. Exact ce vrea. Ne-a scris, asa, din voleu, intre doua postari pe Facebook, doua carti despre Viata in Ultra High Definition. Ne place sau nu sa recunoastem, noi astia care o citim suntem cam loviti cu leuca in cap si stau si ma-ntreb cum de-am rezistat fara Zilele Amantilor si Noptile amantilor pana la varsta asta? - (Magdalena Manea, Toronto)
 
Paradox este alcatuirea Corinei. Blonda doar la par, cu infatisare candida de statueta de Tanagra, greu de crezut ca poate fi atat de spurcata la limba si otetita la fiere. Reporter par excelance, Corina are psihologia la varful degetelor cu care tasteaza si un umor dulce amar de numa numa. Si mai are ea ceva fainisim. Nu suporta ipocrizia. Mircea si Cati exista in fiecare. Suntem noi, cei care macar odata in viata am fost sinceri cu noi insine si cu ispita si am calcat stramb. Iar daca unii s-au tinut virtuosi, tot au pacatuit in amantlacul cu gandul. - Catalin Badulescu, Brasov

Fragment din romanul "Amantii 3.0. Ed.2" de Corina Ozon:

"Ardeam de nerabdare sa ii vad mesajele de pe Facebook si am intrat pe laptop. Aveam toate parolele. Si am gasit ce vorbise cu fufa din America acum cateva zile, ii spunea ca, vezi, Doamne!, nu e fericit. Aia ii zicea ca nici ea. Ce sa spun, s-au gasit doi nefericiti! Am vrut sa i le sterg, dar mi-a venit ideea sa ii scriu eu aleia, ca si cum as fi Mircea. Nu prea imi venea nimic in minte. I-am scris: „Draga mea, imi este dor de tine". Fufa cred ca nu era online, pentru ca nu vazuse mesajul. Am intrat la lista de prieteni. Eram nervoasa, asa ca am inceput sa-i scot din lista ce imi venea la mana. Deodata vine un mesaj. Era de la una, Cleo, carliontata, care scria: ,,Mirciulica cu ce ti-am gresit de mi-ai dat unfriend?". Asta cine naiba mai era? I-am raspuns: „Pentru ca asa am eu chef”.
Sa se invete minte, nesimtita! Ce cauta ea in lista unui barbat insurat si cu copii? Hopaaa, a raspuns fufa. „Draga mea?? Ce ai fumat?"Asta facea misto de Mircea? Ii raspund si eu: „Te-as fuma pe tine". Dupa cateva clipe, aia iar raspunde: „Mircea, tie ti-e rau?". Cand sa-i raspund, apare mesaj scris de Mircea: „Mie nu, cred ca nevesti-mii". Aud un zgomot si ma intorc. Mircea statea cu telefonul in mana in spatele meu si ma privea amenintator. M-am ridicat de pe scaun si i-am strigat. „Te-am dat in vileag!"

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.