Alergii alimentare. Prevenire, depistare, tratare - Patrick Lencioni

Alergii alimentare. Prevenire, depistare, tratare - Patrick Lencioni

Descriere

Astăzi, într-o lume invadată de produse alimentare de tot felul, mai mult sau mai puțin naturale, una din două persoane suferă de o alergie alimentară. Cei care se simt rău ignoră adesea adevăratele cauze, pentru că alergiile de acest tip rămân de cele mai multe ori ascunse. Printre simptomele cele mai frecvente se numără: dureri abdominale, luare în greutate, balonare, diaree sau constipație, urticarie, astm, insuficiență respiratorie, rinită alergică, oboseală cronică, depresie și dureri de cap.Alergii alimentare vă arată care sunt diferențele între o alergie și intoleranțele sau sensibilitățile alimentare. În plus, pentru că majoritatea alergiilor alimentare pot fi tratate, sunt prezentați principalii 20 de alergeni alimentari și modalitățile prin care le putem contracara efectele.PATRICK HOLFORD, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști din Marea Britanie, a fondat la Londra, în anul 1984, Institute for Optimum Nutrition și este, de asemenea, directorul fundației Food for the Brain. Aflate în topul celor mai vândute ghiduri despre nutriție, cărțile sale au fost publicate în 30 de țări și în 15 limbi diferite. De acelaşi autor, la Editura Litera au apărut: Detoxifierea ficatului în 9 zile – după metoda revoluţionară Holford (coautor Fiona McDonald Joyce), Întărește-ți sistemul imunitar – ghid pentru combaterea infecțiilor și prevenirea bolilor (coautor Jennifer Meek), Rețeta sănătății perfecte – schimbă-ți viața în 6 săptămâni, Ghid pentru o piele frumoasă și sănătoasă (coautor Natalie Savona), Spune NU cancerului (coautor Liz Efiong), Îmbunătățește-ți digestia.Dr. JAMES BRALY este o autoritate medicală în domeniul nutriției, autor al cărților Dr. Braly´s Food Allergy & Nutrition Revolution și Dangerous Grains.

Pe aceeași temă

Patrick Lencioni