Meditatii pentru a-ti vindeca viata - Louise L. Hay


Autor:

Etichete:

Editura:
Adevăr Divin - 2012 - 264 de pagini

ISBN:
9786068080826
BDCID:
00070911

Descriere

Această carte conţine scurte reflexii menite să îţi stimuleze propria gândire creatoare. Ea te ajută să descoperi o nouă perspectivă asupra experienţelor tale.

Noi venim în această lume cu o minte curată şi pură, care este conectată la înţelepciunea noastră interioară. Din păcate, pe măsură ce creştem, adoptăm şi asimilăm temerile şi limitările adulţilor din jurul nostru.

Când devenim adulţi, avem deja numeroase convingeri negative, fără a fi măcar conştienţi de acest lucru. Mai mult, noi ne construim întreaga viaţă în jurul acestor convingeri negative şi atragem toate experienţele pe care le trăim în funcţie de ele.
Dacă vei citi această carte, este posibil să descoperi afirmaţii cu care nu eşti de acord. În mod evident, ele contravin convingerilor pe care le-ai adoptat. Nu-ţi face probleme. Nimeni nu te obligă să fii de acord cu tot ceea ce spun eu.

Dorinţa mea este să te pun pe gânduri, nu să te conving automat. Întreabă-te totuşi când şi de ce ai adoptat aceste convingeri, căci aceasta este singura modalitate prin care vei putea creşte şi prin care te vei putea maturiza din punct de vedere spiritual.
Când am pornit pe calea pe care mi-am ales-o, obişnuiam să pun la îndoială multe din afirmaţiile metafizice pe care le auzeam.

Cu cât îmi examinam mai îndeaproape convingerile care contraveneau acestor idei, cu atât mai mult realizam însă că ele contribuiau la propria mea nefericire.

De îndată ce am început să renunţ la ele, viaţa mea s-a schimbat imediat în bine.
Nu trebuie să citeşti această carte în ordinea paginilor. O poţi deschide oriunde doreşti şi poţi citi pagina la care s-a deschis. Cu siguranţă, mesajul de la pagina respectivă va fi perfect pentru tine în momentul respectiv.

El îţi va confirma ceea ce crezi deja, sau dimpotrivă, îţi va pune la încercare convingerile. Aşa funcţionează procesul creşterii spirituale.

Un singur lucru contează: eşti în siguranţă şi totul este bine.

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.