Enciclopedia plantelor medicinale spontane din Romania - Temelie Mihaela

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
430
ISBN:
9789737719140
BDCID:
00063851
Acest volum, prin intreaga sa prezentare, se adreseaza in egala masura specialistilor (biologi, medici, farmacisti), dar si publicului larg, oferind informatii noi, bogate si diverse legate de plante medicinale.
Sunt indicate cele mai folosite 95 de plante medicinale in variate afectiuni cardiovasculare, afectiuni ale aparatelor: digestive, respirator, excretor, locomotor, in maladii ale sistemului nervos, ale ochiului ori pielii, sau in tulburaride metabolism. Plantle medicinale si-au recapatat locul cuvenit intre remediile curative ale lumii moderne. Pe langa efectul direct pe care il produc, ele sunt indicate in mai multe boli ca adjuvante, avand in asociatie cu alte diferite produse medicamentoase si actiune sinergica (actiune similara care se exercita in acelasi sens prin aditie si potentare).
Indexul de denumiri stiintifice vine in sprijinul cititorului pentru a gasi planta medicinala cautata, indiferent sub ce denumire populara ar cunoaste-o.
Trebuie subliniat ca aceasta lucrare nu urmareste sa prescrie tratamente si nici sa inlocuiasca consultatia medicului, ci numai sa arate insusirile plantelor medicinale, sa inlature unele intrebuintari gresite si sa ajute la utilizarea lor intr-un mod stiintific, in apararea sanatatii. - Autorul ( din Cuvant inainte)Carti Sanatate Carti Medicina ( Carti De Specialitate ) Carti Naturista Carti Terapii Alternative Carti Medicina ( De Specialitate )

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit