Educatie sociala, manual pentru clasa a V-a (Contine editia digitala) - Andreea Ciocalteu

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
80
ISBN:
9786067272307
BDCID:
00056295
Manualul de Educatie sociala are un continut integrator, determinat. Astfel, se creeaza posibilitatea realizarii unor experiente de viata inedite, potrivite particularitatilor cognitive si afectiv motivationale ale elevilor.

Unitatile tematice si modul de formulare a sarcinilor de lucru fac apel la exersarea cunostintelor dobandite in contextul formal al cadrului educational scolar, precum si la contexte non-formale, din viata extrascolara.

Sarcinile de lucru asigura contextul pentru participarea activa, individuala sau in grup, care sa permita exprimarea libera a ideilor si stimularea creativitatii, spiritului estetic si a dezvoltarii compor­tamentului de grija fata de natura. De asemenea, libertatea de a alege si flexibilitatea continutului ii determina pe elevi sa nu resimta sarcinile de lucru ca fiind impovaratoare sau stresante.

In concluzie, manualul propune un demers didactic ce sustine constructia constienta, participativa a invatarii, un parcurs didactic ponderat si flexibil, care face ca efortul elevilor sa fie echilibrat, pe masura particularitatilor individuale ale fiecaruia.


Carti Manuale Scolare Carti Manuale Clasa A 5-a Carti Educatie Sociala Clasa 5 Carti Manuale Scolara Carti Manuale Clasa 5

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2023 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit