56 de Pasi pentru a scrie o poveste. Micul scriitor. Jocuri pentru dezvoltarea abilitatii de exprimare si pentru scrierea creativa

56 de Pasi pentru a scrie o poveste. Micul scriitor. Jocuri pentru dezvoltarea abilitatii de exprimare si pentru scrierea creativa

Descriere

56 de pasi pentru a scrie o poveste. Micul scriitor. Jocuri pentru dezvoltarea abilitatii de exprimare si pentru scrierea creativa.

56 de pasi pentru a scrie o poveste - contine 56 de jetoane refolosibile pentru copiii inteligenti si creativi care vor sa devina mici scriitori. Jocurile sunt adresate copiilor cu varsta peste 8 ani, dezvoltandu-le abilitatile de exprimare si de scriere creativa.

Cutia contine:
• 56 jetoane fata-verso (refolosibile); • 1 carioca   Cu ajutorul jetoanelor copiii vor invata pas cu pas tot ce trebuie sa stie pentru a scrie o poveste: • cum sa povesteasca cu mai multa usurinta; • cum sa construiasca lumea in care se va desfasura actiunea; • cum sa cladeasca personajul principal si personajele secundare; • cum sa gandeasca o actiune palpitanta; • cum sa foloseascai figurile de stil pentru a construi o poveste frumoasa; • cum sa fie creativ.   Daca copilului ii plac povestile cu aventuri interesante, cu supereroi sau oameni normali care fac lucruri extraordinare, sau ii place sa inventeze povesti, atunci acest produs este pentru el. Copilul dobandeste abilitati de exprimare verbala si mai multa incredere in sine. Intalnim adesea copii care sunt plini de indoieli cu privire la ideile si abilitatile lor. Aceste jetoane ii ajuta  sa-si rezolve problemele – folosindu-si imaginatia si creativitatea. Copiii invata sa caute in mod activ modalitati noi de identificare, evaluare si abordare a problemelor. Scrierea creativa le permite sa faca un pas important in descoperirea talentului creativ.   Adriana Mitu - autor de povesti terapeutice pentru copii, fondatoarea Centrului EDUC si facilitator de programe pentru dezvoltarea cognitiv-emotionala a copiilor si adolescentilor. A construit 8 programe pentru dezvoltarea cognitiv-emotionala a copiilor si sprijina, prin proiectele sale, copiii din medii variate: din centre de plasament, din zone defavorizate, copii din familii sanatoase, copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 17 ani. Preda cursuri de: invatare eficienta, oratorie, dezvoltare emotionala, dezbateri, antreprenoriat. Este autoarea cartii Micuta Alexia si nu-potii ei.   Psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din Romania si psihoterapeut in formare in cadrul programului in sistem masteral, la Institutului European pentru Psihoterapia Copilului si Adolescentului, s-a implicat si a sustinut proiecte cu impact social, precum si demersuri pentru introducerea sau imbunatatirea legislatiei cu privire la fenomenul de bullying (Campania Gradinite si scoli fara bullying) si sanatatea emotionala a copiilor din centrele de plasament.

Pe aceeași temă

Adriana Mitu