Peste afumat si marinat. Specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete
Descriere
Peste afumat si marinat. specii recomandate,dispozitive pentru afumat ,retete
Pestele proaspat,fie ca-l pescuim,fie ca-l cumparam de la piata sau de la pastravarii,este considerat o delicatesa incomparabila atunci cand il afumam noi si cand il servim cald. Din cuprins: specii de peste potrivite pentru afumat-somon,tipar,pastrav,crap,lin,biban,stiuca,platica,mreana,coregon,sturion,halibut,scrumbie,cambula . . .;aparate pentru afumat si afumatori(descrierea produselor,afumatoarea grill); construirea propriei afumatori;pregatirea pentru afumat-sararea si saramurarea (pestele intreg versus filetare); pestele la protap si pestele pregatit corect pentru gratar; specii diferite de peste in bait(de ex. garvlax-ul); cele mai bune retete pentru salate,supe si paste din peste afumat; sosuri potrivite. Este cea mai surprinzatoare carte pe aceasta tema!