Peste afumat si marinat. Specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete

Peste afumat si marinat. Specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete

Editura
An publicare
2013
Nr. Pagini
112
ISBN
9786066490269

Descriere

Peste afumat si marinat. specii recomandate,dispozitive pentru afumat ,retete
Pestele proaspat,fie ca-l pescuim,fie ca-l cumparam de la piata sau de la pastravarii,este considerat o delicatesa incomparabila atunci cand il afumam noi si cand il servim cald. Din cuprins: specii de peste potrivite pentru afumat-somon,tipar,pastrav,crap,lin,biban,stiuca,platica,mreana,coregon,sturion,halibut,scrumbie,cambula . . .;aparate pentru afumat si afumatori(descrierea produselor,afumatoarea grill); construirea propriei afumatori;pregatirea pentru afumat-sararea si saramurarea (pestele intreg versus filetare); pestele la protap si pestele pregatit corect pentru gratar; specii diferite de peste in bait(de ex. garvlax-ul); cele mai bune retete pentru salate,supe si paste din peste afumat; sosuri potrivite. Este cea mai surprinzatoare carte pe aceasta tema!

Pe aceeași temă

Wolfgang Hauer

Thomas Kistemann,Werner Schulte,Klaus Rudat,Wolfgang Hentschel,Daniel Hauermann,Kistemann,Thomas,Schulte,Werner,Rudat,Klaus,Hentschel,Wolfgang,Hauermann,Daniel

Werner Hauger,Christian Krempaszky,Wolfgang A. Wall,Ewald Werner

Dietmar Gross,Werner Hauger,Jorg Schroder,Wolfgang A. Wall